el_banano Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Od dłuższego czasu nosze sie z zamiarem pomalowania felg na czarno, ale jakoś mam mieszane uczucia co do tego, już sam nie wiem czy malować czy nie:/ miałem troche czasu i sie pobawiłem w paincie i pomalowałem je i chciałem sie zapytać was co o tym sądzicie, Czy warto czy nie, nadmienie że felgi to MOMO i moge śmiało powiedzieć że są w bardzo dobrym stanie, nigdzie nie zajechane o krewężnik, nie porysowane nie pogięte. Jak pomalowąłem to nawet elegancko wygląda ale jeszcze mnie to do końca nie przekonuje, nie wiem czy nie szkoda felg na to. Co wy o tym sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Taka bandziora na tych czarnych... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMECEKe36coupe Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Pomaluj jeszcze progi na czarno , bo wydaje mi się że masz szare wtedy już bedzie grubo <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 gi też w sumie to tak powolutku realizuje plan shadow line lampy już powymieniałem i po załatwieniu spraw mechanicznych mysle nad felami. tylko wahamsie bo nie wiem czy nie szkoda tych felg bo sa w bardzo dobrym stanie. jeszcze sie też zastanawiam nad pomalowaniem nerek na czarno no i jeszcze lekko przyciemnić szyby i już konkret bandit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 dobrze wygadaja na czarno banan pomysl jeszcze do tego o delikatnym przyciemnieniu szybek wtedy bylo by juz zajebiaszczo happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ja bym te fele zostawil takie,jakie sa w oryginale. No chyba ze: w sumie to tak powolutku realizuje plan shadow line to wtedy juz inna gadka.Pozatym na tym zdj.co przerabiales na kompie wyglada to jak pomalowane na czarno kolpaki. Zeby faktycznie zobaczyc jak bedzie to wygladalo musialbys je naprawde pomalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ja tez mam mieszane uczucia co do tego malowania ... moim zdaniem ten wzór felg (bez parapetu) srednio sie do tego nadają Jak juz koniecznie chcesz robic blak stajla to sprzedaj te fele a kup cos z parapetem lepiej to bedzie wyglądało niz malowanie tych co masz w tej chwili :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Pozatym na tym zdj.co przerabiales na kompie wyglada to jak pomalowane na czarno kolpaki.Zeby faktycznie zobaczyc jak bedzie to wygladalo musialbys je naprawde pomalowac. no wyglądają tak bo raczej grafik ze mnie marny a w paincie to tylko tyle udało mi sie zrobić myślałem tez żeby te sprzedać i kupic coś z parapetem tylko nie bardzo wiem co by najlepiej posowało moze macie jakieś propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 myślałem tez żeby te sprzedać i kupic coś z parapetem tylko nie bardzo wiem co by najlepiej posowało moze macie jakieś propozycje?? Brock B1 , nawet ostatnio widziałem na alledrogo maźnięte juz na czarno , nawet fajnie to wyglądało :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 myślałem tez żeby te sprzedać i kupic coś z parapetem To wlasnie chcialem Ci zaproponowac. Uwazam,ze czarne fele z parapetem wygladaja o 100% lepiej. A co bys powiedzial na cos w tym stylu :?: Jak dla mnie to czarny z czerwonym wyglada zajebiaszczo <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 cale naczarno beda lipa, bo optycznie pomniejszaja felge sprzedej, kup takie : http://allegro.pl/item550889871_felgi_hamann_motorsport_17_do_bmw_z_oponami.html i maznij srodeka czarno pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 no te co tomek V8 zaproponowłą też wyglądają konkretnie podobne miał serek na swoim i elegancko to sie prezentuje tylko ile one kosztują ?? Kosa dał dobrą propozycje i przede wszsytkim w zasięgu moich wydatków że tak powiem no i parapet konkretny taka opcja bardziej mi sie widzić sirodek na czarno i rant srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 czarna z parapetem plus ciemne szyby plus lekko przyciemnić tylny rózowo-czerowny na lampach na czerwony :wink: i będzie giiit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dafit Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 tych na pewno nie maluj na czarno.wiadomo o gustach się nie dyskutuje ale będą wyglądać jak kołpaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Kolego na srebrnych wygląda ładnie, jak pomalujesz na czarno to zleje sie z całością i auto straci cały swój urok. Dla mnie czarne to tylko stalówki na zimę, ale bez obrazy kolego. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Zastanawiasz się czy nie szkoda felg a przecież nie robisz im żadnej krzywdy , one teraz też są pokryte lakierem , jeśli masz środki i sam się tym zajmiesz to cały koszt to tylko cena lakieru Ten model faktycznie nie za bardzo pasuję pod czarna farbę , jakiś parapet jak najbardziej by podszedł 8) Serkowe felgi były jakiś czas temu na sprzedaż , może to aktualne jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franko85 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 polecam takie coś http://cgi.ebay.de/MK-MOTORSPORT-MK-1-BMW-Alu-Felgensatz-7-5-x-16-ET35_W0QQitemZ200307557914QQihZ010QQcategoryZ9888QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Są NOWE, nie drogie i zawsze można w kolor wrzucić. Miałem te fele założone na e36 i elegancko wyglądały <bmw_1> A tutaj porównanko <bmw_1> PS wtedy jeszcze bez dekli uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 e tam, w czarnym E36 to tylko coś a'la: Hamann, Ac Schnitzer, Azev A 9-10" itp...., czyli delikatny wzór +polerowany parapecik i będzie gigant <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 tak dokładnie chce czarny środek i polerowany rancior gigancior na początku rozmyslałem nad kupnem tych felg od KOSY ale jednak walec 225 jest jak dla mnie z duży i by chyba kiepsko pasował. Jak dla mnie to max 215 a najlepiej to 205. czas pokarze, co i jak. A swoją droga co wy o tym sądzicie?? Taka felga i walec 225..... 215....czy 205 :?: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 ZDECYDOWANIE parapet 225 wcale nie jest zle. Moim zdaniem 205 na e36 bedzie za wasko wygladalo. Mialem 225 u siebie, nie narzekalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 zalezy jaka szerokosc felgi bedziesz mial , te co mam sa 9" 225 ok, 215 bedzie juz naciagnieta, 205 to profil 50 i bedzie max naciagnieta dodajesz płaskie dekle i masz taki efekt: polerujesz i masz taki efekt: a po założeniu może być tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 nono to co kosa zamieściłeś to naprawde syto wygląda walnąć do tego środek na czarno i by było elegancko na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 no super, jak auto pokazowe teraz <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 te fele som syte ale kapcie dalbym maks 215 a najlepiej to 205 [ Dodano: 16 Luty 09, 11:53 ] a jaka jest cena tych felg gdzie je kupic som naprawde fajne pasowaly by domojej bumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Kosa, a gdzie tak pięknie polerują fele? No chyba, że to twoja robota to nisko chylę czoła uklon_bmw Obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi