jokeymiras Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 nie panowie i Panie Legnica zdecydowanie wygrywa pod wzgledem dziur koniec kropka lecz z wałbrzychem nic nie wygra :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 no wygrywa panowie hehe Slalom między dziurami i pachołkami. "Kompletna fuszerka" - TVN24 taka legnica slawna z dziur:)kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 nie panowie i Panie Legnica zdecydowanie wygrywa pod wzgledem dziur koniec kropka lecz z wałbrzychem nic nie wygra :bag: Zdecydowanie potwierdzam, z tego co pamietam to Wałbrzych bije wszystkie inne miasta na łeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 z moim zawieszeniem tam jeździć to dramat wszystkie plomby by mi wypadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 uwierz ze jest ciezko wytrzepie godnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 z moim zawieszeniem tam jeździć to dramat wszystkie plomby by mi wypadły Ja tam jezdzilem e34 z twardymi sprezynami na 18to calowych felgach i oponach z profilem 40 bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 dzis tak przejechalam drogami ktorymi dawno nie jezdzilam i moge nazwac to patologia haha dziury tak wielkie ze pomalutku na 1 trzeba w nie wjezdzac bo nie da sie ominac.....;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A to nie koniec jeszcze zima przed nami i te doły w jezdni pozamieniają się w KRATERY i wez człowieku szykuj auto na nowy sezon jak nie ma po czym jezdzić...:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Trzeba sobie zrobic z auta bociana i w tedy dziury nam nie straszne haha :biggrin: i co po zimie zrobia?? oczywiscie kamyczkami zasypia:)ohh jakie to prawdziwe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Naleją lepiku,sypną kamyczkami pan ładnie poskaczę w kaloszach po tym ubije łopatą i na parę miesięcy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Naleją lepiku,sypną kamyczkami pan ładnie poskaczę w kaloszach po tym ubije łopatą i na parę miesięcy będzie heh ja ostatnio nie zdązyłem cyknąć foty, ale robili jeszcze lepiej, do dziury z kałużą z wiaderka wsypał tą mieszankę asfaltu z kamyczkami i nawet nie łopatą tylko gumowcem przydeptał i poszedł dalej do nastepnej dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 no wygrywa panowie hehe Slalom między dziurami i pachołkami. "Kompletna fuszerka" - TVN24 taka legnica slawna z dziur:)kuog To nie dziury to dziurki jedz do Bystrzycy oł to zobaczysz dziury jak lej po bombie aż szkoda gadać miejscowość zapomniana przez gminę 5 tyś mieszkańców a drogi jak ser Szwajcarski:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 To nie dziury to dziurki jedz do Bystrzycy oł to zobaczysz dziury jak lej po bombie aż szkoda gadać miejscowość zapomniana przez gminę 5 tyś mieszkańców a drogi jak ser Szwajcarski:bag::bag::bag: heh wiem o czy mówisz ostatnoio spieszyło mi się do Jelcza i pognałem przez błota- leśna woda i szok:shock: ser szwajcarski to pikuś w porównaniu z tą trasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ale za to ostatnio słynna w Legnicy jest ulica Jaworzyńska była nawet telewizja tvn Łatanie dziur w Polsce jest śmieszne Ps. również widziałem jak do dziury z wodą wlali lepik z kamyczkami,a ubijanie kaloszem to już chyba ich tradycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 dzis tak przejechalam drogami ktorymi dawno nie jezdzilam i moge nazwac to patologia haha dziury tak wielkie ze pomalutku na 1 trzeba w nie wjezdzac bo nie da sie ominac.....;/ ciesz się,że chojnowska jest zrobiona :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Szok w ciągu ostatniego tygodnia ilość dziur w legnicy zmniejszyła się o połowę !!!!!!!!!! Te mniejsze połączyły się ze sobą :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Szok w ciągu ostatniego tygodnia ilość dziur w legnicy zmniejszyła się o połowę !!!!!!!!!!Te mniejsze połączyły się ze sobą :lol::lol: jak to TUSK powiedział -chcieliście mieć DROGI? macie drogi chleb i benzyne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 dramaty z tymi drogami ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie narzekajmy tak na nasze drogi Ukraina jest nimi zafascynowana kuog Ukraińcy stawią na wzór polskie drogi - Maxior.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Naprawdę, nie ma tragedii u nas. Ukraina bierze z nas przykład tak jak my np z Niemiec czy Austrii. Zobaczcie ze wiekszoć z nas jeździ na niskim profilu i chyba nikt nie miał jakis większych przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 kozin09 jaja sobie robisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Rozerwało mi prawą tuleje tylnej belki-na profilu 65(nie po pierwszym ale po 100 pierdzielonej dziurze w ciągu tygodnia)-już mam graty na wymianę ale krew mnie zalewa bo alternatywna droga do pracy też się rozpierdziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Rozerwało mi prawą tuleje tylnej belki ale lewa jest dobra,nie lepiej tak powiedzieć? nie....masakra na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 jeszcze z 2 tyg i dopiero wszystko wyjdzie po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 jeszcze z 2 tyg i dopiero wszystko wyjdzie po zimie wyjdzie,ale połowa zawieszenia bokiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi