chmuri Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam chciałbym się dowiedzieć jakie alarmy stosujecie w swoich buniach bo musze zamontować w sowojej i chciałbym się zapytać fachowców o poradę co wybrać? Mam centralny zamek ale do tego jakiś alarm chciiałbym dobrać.Najlepiej podajcie adres gdzie moge sobie taki zakupić we wrocławiu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdario Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Myślałeś o blokadzie skrzyni, albo o ukrytym wyłączniku? Proste i działa lepiej od alarmu. Na alarmy dzisiaj nikt nie zwraca uwagi. A fajne alarmy maja goście na Poznańskiej chyba (w środku tego białego kompleksu handlowego). Poznańska i Czarneckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 a ja w swojej mam wlacznik osobny pompy paliwa mozesz krecic, krecic, dopoki nie wlaczysz pompy przyciskiem to auto nie dostanie paliwa. nie jest to immobilizer, ze za jakis czas odcina paliwo. po prostu zeby auto odpalic to trzeba wlaczyc przycisk. taki patent zrobiony przez poprzedniego wlasciciela, nie jest uzalezniony od stacyjki ani nic. dziala nawet gdy mam kluczyk w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuri Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 wiem ale chodzi mi o jakiś prosty alarm nie z powiadomieniem:) Wiecie drzwi na pilota itp Aa właśnie bawił się ktoś w automatyczne zamykanie szyb? U mnie jest z przodu elektryka i tak się zastanawiam czy jest możliwość żeby alarm z tym współpracował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 http://www.4b.pl/3_4417/andrex-/andrex-.aspx tego gościa polecam... kiedyś miał garaż na Kwiskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly_86 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Alarmy to najlepiej na Piłsudskiego budynek NOT. LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi