Enzo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Wsiadam do autka, odpala od strzalu, pzrejechalem moze ze 100m i gasnie. kreci normlanie ale nie chce zapalic :evil: Co sie moglo stac :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ako Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 a iedy wymnieniales filtr paliwa jesli dawno to radzilbym wymienic bo mi sie tez to dzialeo zapalilem ruszylem ujechalem jaies 100 - 200 m i zgasl pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 odkrec korek wlewu paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 odkrec korek wlewu paliwa heheheeh ale to działa, ja tak kiedys w poldku miałem uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Wsiadam do autka, odpala od strzalu, pzrejechalem moze ze 100m i gasnie.kreci normlanie ale nie chce zapalic :evil: Co sie moglo stac :evil: no to zależy jak je jeszcze przejechałeś :wink: :mrgreen: zobacz czy iskra jest, zerknij na bezpieczniki,przekażniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Wsiadam do autka, odpala od strzalu, pzrejechalem moze ze 100m i gasnie.kreci normlanie ale nie chce zapalic :evil: Co sie moglo stac :evil: no to zależy jak je jeszcze przejechałeś :wink: :mrgreen: zobacz czy iskra jest, zerknij na bezpieczniki,przekażniki Moze z tych moich klipow wygalda na to, ze nie szanuje auta, ale to mylne rozumowanie. Silnik byl zimny a ja na zimnym nie szaleje :!: Olej musis sie rozprowadzic ,wtedy jazda <bmw_1> Wiec ruszylem powoli na 1biegu, pozniej 2-bieg i 1000obr/min i tak jechalem Jutro sprawdze patent z odkreceniem wlewu paliwa (ale zcem uakurat to mzoe pomoc?) Auto zawiazlem do kolegi elektryka jutro bezdiemy walczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 No wiec tak komputer wysyla za maly impuls, aby wyzwolic iskre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 komputer daje tylko sygnal i jezeli mnie pamiec nie myli,to modul zqaplonowy ten sygnal wzmacnia i daje odpowiedni prad na cewke sprobuj cewke zmienic albo odlacz kabel impulsowy (jeden z dwoch i wlasnie ten,na ktorym nie ma napiecia po przekreceniu kluczyka na zaplon) recznie dawaj impulsy na cewke i zobacz,jaka iskra iskra powinna przeskakiwac w mimencie odlaczania przewodu z masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 komputer daje tylko sygnal i jezeli mnie pamiec nie myli,to modul zqaplonowy ten sygnal wzmacnia i daje odpowiedni prad na cewkesprobuj cewke zmienic albo odlacz kabel impulsowy (jeden z dwoch i wlasnie ten,na ktorym nie ma napiecia po przekreceniu kluczyka na zaplon) recznie dawaj impulsy na cewke i zobacz,jaka iskra iskra powinna przeskakiwac w mimencie odlaczania przewodu z masa No ale czy modul nie jest w komputerze :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 no ogolnie tak jest (moge sie mylic,bo dawno nie robilem nic z tego typu ustarek w zadnej beemce i po prostu nie pamietam), ze impuls z czyjnika kola idzie przewodem ekranowanym do komputera...komputer natomiast daje impuls niskopradowy na modul zaplonowy,ktory dziala,jak wzmacniacz sygnalu i daje impulsy juz dosyc duzym pradem na cewke zaplonowa chodzi o to,ze elementy wzmacniajace prad grzeja sie niezle i z reguly nie montuje sie ich w komputerze,tylko w oddzielnych modulach jak bym mial pod reka jakas E30 z takim motorem,jak Twoj,to bym mogl zerknac i dokladnie sprawdzic,jak to wyglada w tym <bmw> w razie czego wal na GG :arrow: 4416908 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Hej! Enzo daj mi na PW jakieś schematy elektrycne to poszukamy jak to jest dokładnie. A jesteś pewien, że to jest przyczyną (mie ma iskry)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Tak, teraz juz jestem epwien ze apdl komp musze meic nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 BTW Enzo czy Ty naprawdę przed zatwierdzeniem swojego posta nie możesz sprawdzić czy dobrze napisałeś, a może tak mówisz jak piszesz Tak, teraz juz jestem epwien ze apdl komp musze meic nowy jak to komp ci padł, sam :?: tak nagle :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 a jestes pewien,ze czujnik kola jest sprawny??? ze daje impulsy do kompa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 temat juz nieaktualny :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw> <bmw> :twisted: :twisted: Dzisiaj jaranie kapci, trza nadrobic straty :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Dzisiaj jaranie kapci, trza nadrobic straty :twisted: biedna beemka, ja na jej miejscu ciągle bym się psuł :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Dzisiaj jaranie kapci, trza nadrobic straty :twisted: biedna beemka, ja na jej miejscu ciągle bym się psuł :evil: No i nei bylo jarania bo bylem w Kraowie z kumplami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Dzisiaj jaranie kapci, trza nadrobic straty :twisted: biedna beemka, ja na jej miejscu ciągle bym się psuł :evil: I kiedyś ktoś kupi taką brykę i będzie marudził że beemki się psują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No u mnei tez nie chcial odpalic wogule :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi