Piotrek20Tg Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam czy ktos próbował zamontowac deske(kokpit) z 46 do e36? Jak z spasowaniem i czy trzeba dużo przerbiac w kablach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Pewnie jest to realne bo "Polak potrafi wszystko" lub "Nie ma rzeczy której Polak nie zrobi" Jednak patrząc na wymiary aut to raczej bez większej przeróbki się nie obejdzie : e 46 Szerokość 1739–1780 mm e 36 Szerokość 1698–1710 mm info z http://pl.wikipedia.org (czasami zdarzają się im pomyłki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 aha dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 A jakie są rozmiary E34 i E39? Pytam bo wiem że do E34 bez problemu montują deskę z E39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 e34 Szerokość 1751 mm e39 Szerokość 1800 mm możliwe, że do e36 da się wmontować bez problemu deskę od e46. ja napisałem swoją opinie i nie chciałem nikogo tym zmylić To są na pewno wymiary zewnętrzne auta , w sumie mogą nie mieć wpływu na montaż deski. Że będzie problem w montażu to tylko moja opinia nie potwierdzona przez fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Spoko,pytałem z czystej ciekawości jak sytuacja wygląda w E34 i E39,bo wiem że pasuje decha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi