euphoria Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Hej, znalazłam ofertę promocyjną na navi - Lark FreeBird 35.4 (275 zł), opinie ma dość dobre jeśli chodzi o sprzęt, ale użytkownicy narzekają na Mapamap w którą jest wyposażona, w sumie to nieduży problem ściągnąć z neta inna, ale słyszałam o kontroli przez policję certyfikatów na mapy, artykuł: http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/924727.html a przez to się zmieszałam, bo za oryginalną mapę musiałabym zapłacić drugie tyle, a zależy mi na niskiej cenie... Co radzicie? Kupić czy sobie odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 słyszałam o kontroli przez policję certyfikatów na mapy, :shock: To jest jakas paranoja. To juz policjantow obchodzi nawet to jaka mam mape w nawigacji? Przeciez to nie ma zadnego wplywu na bezpieczenstwo na drodze. A jezeli wykryja ze mam pirata to co?Z jakiego paragrafu zostane ukarany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Navi fajna, bezproblemowe odblokowanie i wrzucasz co chcesz automape, tomtom'a czy co tam lubisz - działa fajnie Co do kupowania map, to daj sobie siana - użyj google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 słyszałam o kontroli przez policję certyfikatów na mapy, :shock: To jest jakas paranoja. To juz policjantow obchodzi nawet to jaka mam mape w nawigacji? Przeciez to nie ma zadnego wplywu na bezpieczenstwo na drodze. A jezeli wykryja ze mam pirata to co?Z jakiego paragrafu zostane ukarany? Cyt: z artykułu wyżej: Łódzka policja zapowiada ostre kontrole i surowe kary dla tych, którzy posługują się automapami nielegalnie ściągniętymi z Internetu. Za rozpowszechnianie i kupowanie pirackich kopii grozi nawet pięć lat więzienia. Ta navi od razu jest odblokowana z tego co czytałam. [ Dodano: 3 Luty 09, 21:36 ] Kupię ją jednak, jest mi niezbędna do jeżdżenie po Warszawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 jak zatzrymuje mnie patrol wyciągam karte i po kłopocie, nie wiem czym oni straszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 moj znajomy kupil niedawno tą nawigacje wgrał sobie pirackie mapy za calosc z przesyl;ka zaplacil ponizej 330 zl i chodzi mu lepiej od mojej (navigon 2110 max) za który zaplacilem ok 700 zł. Ten Lark ma taki sam wyświetlacz, szybciej łapie zasięg, posiada dodatkowee funkcje typu mp3 i filmy. Ja za mapy musze placic po 100 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Uuu, wielkie dzięki za opinię, dobrze wiedzieć, że jest dobra ale być może ojciec odda mi swoją nokie za 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Uważaj tylko jak będziesz jeździć,nie ufaj navi do końca,bo mnie już parę razy próbowała wcisnąć jak nie pod prąd to gdzieś gdzie nie ma drogi. Mam TomTom'a z aktualizacjami,31 państw. Zaskoczyło mnie to,że nawet w Norwegii ma drogi na każdym zadupiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Wiem, że niełatwo się jeździ z navi, ojciec mnie już przestrzegał, żeby zwracać uwagę na znaki i nie ufać jej do końca [ Dodano: 8 Luty 09, 10:28 ] Kupiłam ją wczoraj i sprawdza się bez zarzutu, teraz przetestuję ją na trasie do Kazimierza Dolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Świetnie że jest ten temat bo mam zamiar kupić właśnie Lark FreeBird 35.4 + mapa MapaMap Polski i szukałem opinii na jej temat .Widzę , że są pozytywne , więc nie pozostaje mi nic innego jak ją kupić . Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi