E34-Patryk Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Dobra to wracamy i otwieram mini warsztat,hehe. Pogadamy niedługo jak przyjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 To kiedy przyjeżdżacie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 sowa już jesteśmy. Ale z warsztatem to raczej się powstrzymam,chce tam wrócić,teraz ewentualnie coś drobnego będę robił w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 sowa już jesteśmy. Moje pytanie to było tak pół serio pół żartem :wink: Ja niestety na wyspie siedzę i nie zanosi się na to żeby nawet na urlop w najbliższym czasie zjechać A bunia w garażu czeka i czeka... Mam nadzieję że jak będę w Polsce to uda mi się kogoś konkretnego znaleźć :wink: Pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi