REKIN-E28 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 glupie pytanie ale jakos zabardzo nie moge doczytac sie z reulaminu i chodzi mi o to czy wlasciciel konta na ebay musi cos placic za uztkowanie konta ?? chodzi mi tlko o kase ktora placi sie poprostu za uzytkowanie i sprzedawanie na ebay bo to ze chca prowizje od sprzedanej rzeczy to domyslam sie. chodzi mi generalnie o wszystkie koszta zwiazane z uzytkowaniem wlasnego konta na ebay. jesli ktos ma z tym jakies doswiadczenie to prosze mi napisac bo nie chce sie w nic wladowac zakladajac konto a przewrazliwiony juz troszke jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Mam konto na Ebay'u od kilkunasu miesięcy. Założyłem je na ebay.de ale obowiązuje na wszystkich ebayach. Za użytkowanie nie płacisz ic (kupowane, szukanie przedmiotów itp.) Z tego czytałem ebay.pl nie pobiera ŻADNYCH opłat za sprzedawanie na ebay.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 I o taka wlasnie odpowiedz mi chodzilo Zajebiscie wielkie dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi