DIEGO E30 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam zlokalizowałem zródło problemu-przełącznik świruje. Ma ktoś z Was taki do sprzedania? Instalacja BRC bez kompa II generacja Na alledrogo nie widziałem do BRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Podskocz gdzies do serwisu tam gdzie montuja BRC. Mysle,ze za tai przelacznik nie powinni duzo policzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Podskocz gdzies do serwisu tam gdzie montuja BRC. Mysle,ze za tai przelacznik nie powinni duzo policzyc. Szkoda ,że diagnoze postawiłem w sobote popołudniu czyli za pózno zeby robic cos w weekend.Nie mogłem juz wytrzymac i napisałem na forum :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi