jeszjo5g Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam Pojechałem polatać basieńką Żadnych przygód nie było W drodze powrotnej zaczęło telepać kierą w prawo i lewo Odczuwalne na maxa już przy 40/h Wiem że był spory luz na drążku z prawej strony Czy to może być przyczyną Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Moze coś urwałeś w zawieszeniu albo opona nie wytrzymała takiego stresu i zwyczajnie zrobiła się mega bania. Czy towarzysza temu jakieś niepokojące dźwięki? <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 sprawdz opone czy aby nie wyskoczył Ci na niej jakiś bąbel też tak miałem...a prawie nic takiego nie robiłem moją e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUMMER Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Kolego może Ci się coś poluzowało przy układzie kierowniczym. Sprawdź te przegubki co idą do przekładni może ząbki się wywarły albo może faktycznie opona. Co masz z gumy jakieś wiekowe czy nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam Pojechałem polatać basieńką Żadnych przygód nie było W drodze powrotnej zaczęło telepać kierą w prawo i lewo Odczuwalne na maxa już przy 40/h Wiem że był spory luz na drążku z prawej strony Czy to może być przyczyną Proszę o pomoc Jak latałes po sniegu to sprawdz felgi od srodka czy nie masz nawalonego sniegu juz takie patent kiedys przerabialismy , nie dało sie jechac wiecej jak 50kmh :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Gumy Bridgestone świeżutkie sprawdzone nie mają żadnych bąbli, guzów Jak już pisałem przygód nie było Może faktycznie to wszystko od tego nadmiaru śniegu w felgach Chciał bym żeby tak było Nie wykluczam też układu kierowniczego bo kiere można powiedzieć że ruchy na boki są tak silne że ciężko utrzymać Rano zobaczę co i jak Jeśli objawy nie ustąpiły to podklepie do mechaniora A za wypowiedzi w temacie DZIĘKI WIELKIE POZDRAWIAM <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Stawiam na śnieg jak pisał Mordulec, bo ostatnio jak przyciąłem parę boków i nakleiło mi się w felgi miałem to samo. Później śnieg stopniałi znów zamrzł i miałem pełno lodu,uczucie jakby w oponie strzeliło opasanie i wyskoczyła bania. Postawiłem auto w słońcu jedną stroną,później drugą i zniknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszjo5g Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Panowie miód malina Ziomek Mordulec i e34 Patryk 100% trafna diagnoza Identyczna sytuacja jak u Patryka Drgania na kierze ustały a zaczęło się bicie na kole jakby bania na oponie wyskoczyła Szukałem już wulkanizacji :wink: ale wszystko wróciło do normy <bmw_2> Dzięki wielkie za pomoc uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Hehe,dobrze jest mieć ciepły garaż,wtedy takie akcje nie mają miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi