nodi Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 witam wszystkich padlo mi lozysko oporowe latalo po calej skrzyni urwaly sie sruby mocujace docisk wyciaglem z kumplem skrzynie jest rozwiez do wymiany cala popekana w okolicach walka sprzeglowego moge kupic dosc tanio za 400 zł skrzynie do mojego m44 1.8ti kolo zamachowe tarcz w bdb stanie i docisk tylko nie wiem czy podejdzie zamiast kola dwumasowego??? zaznacze ze nie mam klimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas40 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodi Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 dzieki kolego! juz wczoraj wlozylem dwumasa w dobrej cenie dostalem i w dosc dobrej formie <bmw_1> i bunia juz smiga! :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Mi przy wymianie sprzęgła okazało się, że koło dwumasowe jest do wymiany. Udało się dostać powiedzmy takie dobre za 500pln, ehhh... No ale jutro, a raczej dzisiaj już odbieram moje dziecko <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi