001puma Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam, mam pytanko mam zegarek zamiast obrotomierza (e-36). Jak kupie licznik z obrotomierzem to po załużeniu będzie dzialał, czy raczej nie ma podłączenia do niego???? jak to wogolne wyglada ,robił ktoś takie zamianki ??? <bmw_3> pewnie temat juz był, ale nic nie mogłem znalesć 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tak bedzie działał , tylko kup zegary dla tego samego modelu silnika :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
001puma Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 dzieki Mordulec <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afa Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 mam problem z licznikiem w e34 525 do głównego licznika stanu km nie dolicza mi km a w tym do kasowania normalnie liczy co moze byc powodem tego ??? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi