dzidzius2 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 mam pytanko wie ktoś jakiej firmy są te felgi bo ktoś mi mówił że to AC schnicer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Na schnitzery to to mnie nie wyglada,ale glowy obciac nie dam. One chyba sa po regeneracji ale widac,ze juz i tak bylo spotkanie z kraweznikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 AC schnicer... :lol: firma to ATS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ok dzięki mam je do kupienia za małe pieniądze ale jak na złość kiepsko z kasą stoję a feleczka 17" ładnie się prezentuje w piąteczce a co do AC schnicer to widziałem takie same na alegro i koleś własnie twierdził że to AC s ale coś mi własnie nie pasowało dlatego wolałem zapytać dzięki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 dzidzius2,nie pekaj,ATS to tez dobra firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 wiem ze dobra i widziałem te felgi na żywo własnie na e34 prezentują się pięknie no ale za dużo wydatków teraz mam żeby je łyknąć jak ktoś jest zainteresowany to niedługo będą wystawione na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi