set Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 http://otomoto.pl/bmw-318-e-30-1-8-wzorowy-kwadrat-C7594756.html Wydaje się całkiem ładna. Dodam iż auto jest Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 wygląda całkiem smacznie, za wyjątkiem- lewego przedniego błotnika nie stroi względam maski i drzwi też, przedni zderzak z prawej strony wisi, i z tego co widzę to drzwi lewe słabiej się świecą i odcień jest inny względem reszty karoseri, ogólnie prawie cała była obmalowana, a po zatym wygląda całkiem całkiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 No sam niewiem ...... Ogolnie nie wyglada zle,tylko to dzialo z tyl troche jakby przydlugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 No działo jest prawie jak u rudego 102 Szukam dobrej bazy na swapa najlepiej 1,8 ta by mi pasowała muszę nawet się przyznać że w tym czerwonym mi się podoba [ Dodano: 29 Styczeń 09, 16:28 ] Sprzedana dzwoniłem dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi