remi55 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Znalazłem takie cosik http://allegro.pl/item530337241_mysz_komputerowa_myszka_jak_samochod_auto_bmw.html Ktoś z Was posiada może coś takiego ? Wytrzyma chociaż z rok czy zwykła chińszczyzna na kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja bym z checia to zamowil jak bym mogl.Fajna sprawa. Mysle,ze powinno pochulac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 No ja sie nie bede chwalił .... ale mam juz taką od przeszło roku , swietny bajer bmw_beer Co do wytrzymałosci to trudno mi powiedziec , uzywam jej dosc sporadycznie , xenony za bardzo daja po oczach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Widziałem kiedyś myszkę która ruszała nawet atrapami kół ale była wielkości 2 normalnych myszek prawdopodobnie ciężko się ją skręcało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi