Aga Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Kiedy rozpędzam auto lub puszczam gaz to przy prędkości między 60-80 coś mi jakoś dziwnie stuka. Co to może być? Czy to też jest związane z oponami, bądź tarczami? Tak mi zasugerowano, czy to się zgadza? <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ako Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 zlokalizuj mniejwiecej w kturej czesci samochodu ci stuka pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 ako, Pod spodem. Wydaje mi się, że bliżej przodu auta!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ako Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 tez mysle ze to moze byc stabilizator albo sfoznie wachacza to moze byc najbardziej podejzane Sprawdz sobie to pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi