Aga Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Proszę o poradę na co szczególnie powinnam zwrócić uwagę po wymianie wszystkich płynów oraz paska rozrządu? Czy coś może mnie nie pokoić? Coś znaczącego? <bmw_1> :?: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 KONRAD, Dobrze wiedzieć. Dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 zapomiałeś Konrad o rolce prowadzącej, chcesz wiedzieć co po wymianie paska i płynów, bokiem kobieto bokiem <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Piotr napisał/a: zapomiałeś Konrad o rolce prowadzącej racja jeszcze rolka zapomniałem hihihi i zapomniales to co wczesniej ktos napisal : bokiem kobieto bokiem Dobre :D <bmw_1> bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Jeżeli po tych wymianach twoje auto bedzie "chodziło" inaczej niż przed, to znaczy, że coś ktos spieprzył. Ale to mało prawdopodobne, bo rozrząd w tym modelu jest mało skomplikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 nic ma nie szumieć i nie gwizdać bo jeżeli tak to pasek jest żle napięty happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 nie zakładać paska GETSa (albo jakos tak sie pisze) jeste bardzo twardy i wyciera koła lepszy jest CONTITECH aha wymienic go razem z napinaczem.pozdro konrad Ja znowu słyszałem że CONTITECH to tureckie g....o, ale pewnie jest tyle zdańn ile warsztatów pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 oryginalne bmw paski rozrzadu sa contitecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 luki730i, Dzięki. Zapamiętam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi