danieltca Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 witam. jak w temacie. gdzie jest umieszczony przekaźnik/ bezpiecznik od pompy paliwowej w e34 silnik 2.0L 12V. jaki ma numer. najlepiej jak ktos ma jakis schemacik. PZDR:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 numer 23 7,5A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 ok dzieki. jeszcze interesuje mnie przekaźnik gdzie jest. czy tylko bezpiecznik odpowiada z pompe? [ Dodano: 21 Styczeń 09, 14:05 ] ok dzieki. jeszcze interesuje mnie przekaźnik gdzie jest. czy tylko bezpiecznik odpowiada za pompe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 przekaznik w e30 m20b20 nie odpowiada za pompe. tu masz spis przekaznikow dla E30. wiem ze to inne auto, ale zobacz za co przekazniki w tym aucie odpowiadaja Przekaźniki: K1 - wentylator dodatkowy (I stopień) K2 - sygnał dźwiękowy K3 - światła drogowe K4 - światła pozycyjne, tylne światła przeciwmgielne K5 - podgrzewane fotele, elektrycznie rozsuwany dach, elektrycznie sterowane szyby (opcja) K6 - wentylator dodatkowy (II stopień) K7 - dmuchawa nawiewu powietrza, elektrycznie sterowane lusterka K8 - reflektory przeciwmgielne K9 - tylne światła przeciwmgielne gasnące po włączeniu świateł drogowych (tylko dla Francji i Szwajcarii) K10 - sterownik intensywnego zmywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Tu masz kolezko link, http://www.forum.maxbimmer.pl/topics23/jak-to-sie-nazywa-vt10387.htm?highlight=#79643 wnim wrzucalem zdjecie fuel to przekaznik pompy paliwa , czasami warto poszperac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi