Krzysiek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam, Moze ktos orientuje się jakie wolne obroty powinnien miec silnik V8 4.4 ? Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 700-750 u mnie tak się trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 zakres na biegu jałowym to od 560 do 790 tak jest niby wg kompa serwisowego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 heh, u mnie jest 560-570 czyli niby w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 heh, u mnie jest 560-570 czyli niby w normie "Fałki tak mają" przynajmniej tak mowił gosc u którego byłem na kompie (nie laptopie tylko takim normalnym serwisowym kompie BMW) podobno maja trzymac obroty tak w przedziale 550-600 i jesli nie telepie silnikiem tzn ze wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Sprawdzę jutro jeszcze raz dokładnie u siebie bo nie jestem na 100% pewny. Zrobię test zegarów i będę miał dokładnie wyświetlone wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi