lu753 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mam pytanko gdzie się znajduje filtr paliwa i czy jest jakiś problem jego wymianą? Dziś pojawił się problemik auto w pewnym momencie przestało wchodzić na obroty (gaz wciśnięty a obrotomierz oscyluje wokół 2000 i dopiero po chwili z oporami idzie do góry). Po kilku przygazówkach jechało normalnie. Na stacji kupiłem preparacik do usuwania wilgoci benzyny no i jakoś jeździ (chociaż mam wrażenie że czasami nie funguje jak powinno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 W mojej "byłej" e36 328 miałem filtr paliwa mniej więcej na wysokości fotela kierowcy (oczywiście pod autem). Po jego wymianie autko nie do poznania stary filtr był wgnieciony i nie funkcjonował poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 W mojej 316 jest w tym samym miejscu. Filtr znajduje się pod plastikową osłonką (najprawdopodobniej jest zniszczona - w E36 często się rozpadały). Na dole masz foto całej i zniszczonej osłonki filtru, zrobione przy okazji wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu753 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Filterek wymieniony Autko jeździ – miejmy nadzieję że bezproblemowo Dzięki za info <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi