luk4sh88 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 witam otóż dzisiaj pod czas jazdy na trasie zauwarzylem ze gdy jadę np. 100km/h równo nie dodajac gazu caly czas utrzymujac stala predkosc czy to na 4 czy na 5 to samochod cos zaczyna sie dlawic pyrchac tak jakby hamowal i do przodu i tak co jakiś czas przy równej jezdzie jednak gdy przyspieszam to nic sie nie dzieje ani jesli wrzuce na lóz i jade z górki. czy ktos moze mi jakos pomóc?? dziekuje i czekam na jakies propozycje byc moze juz ktos taki mial problem i go razwiazal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Przyczyn może być parę jak np. sonda lambda czy kable wysokiego napięcia... Ale nie jestem pewny do końca, trzeba to posprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Moim zdaniem może być to zasyfiona przepustnica.... Wiec sprawdź to myślę ze kable do tego nic nie maja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Słuszna uwaga o tym zapomniałem (pamiętam miałem tak samo w Polo tyle że nie reagowało wtedy na gaz i podobne były objawy jw...), ale adaptacja przepustnicy (jak i czyszczenie) + właśnie kable wyeliminowały usterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 witam otóż dzisiaj pod czas jazdy na trasie zauwarzylem ze gdy jadę np. 100km/h równo nie dodajac gazu caly czas utrzymujac stala predkosc czy to na 4 czy na 5 to samochod cos zaczyna sie dlawic pyrchac tak jakby hamowal i do przodu i tak co jakiś czas przy równej jezdzie jednak gdy przyspieszam to nic sie nie dzieje ani jesli wrzuce na lóz i jade z górki. czy ktos moze mi jakos pomóc?? dziekuje i czekam na jakies propozycje byc moze juz ktos taki mial problem i go razwiazal. Masz zagazowany piec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 kolega mial podobny problem tylko ze w parchu UNO; powodem byla pompa paliwa w baku; jakies kable nie stykaly i nie bylo paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi