PiterOKL Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Temat ten traktuje jako ciekawostkę. moje bmw na luzie (do 1000obr) chodzi tak jak na tym filmiku: http://pl.youtube.com/watch?v=I4U_VAkH0DQ czemu tak jest? wiekszosc e30 w necie ma dzwiek równy i nie bulgocze. a moja bulgocze... obroty nie falują. wszystko jest ok, podoba mi sie ten dzwiek bo chodzi fajnie tylko te bulgoczenie ciekawi mnie zadnej dziurki nie znalazlem na wydechu wiec to raczej odpada. zamieszcze jeszcze zdjecia mojego wydechu. nie jest on sportowy, a wg mnie jest to zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Moim zdanie chodzi normalnie jak na 320tke bez kata , Kosy E30 chodzi bardzo podobnie , jak bedziesz jutro na lotnisku to bedziesz mogł porównac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mordulec, zgadza sie, katalizatory mam wyciete i wstawione rury (poprzedni wlasciciel to zrobil - pewnie dla kasy ze sprzedazy katalizatorow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi