tyzenioo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam jestem świeży na tym forum i szukam pomocy rady co do e34 z śilnikiem M20 2,0 ,problem polega na ty że bunia nie chce palić to znaczy łąpie tak jak by na jeden garnek dwa i nie może załapać po czym można kręcić do rozładowania bateri i nic nieraz załapie ale nie pali na wszystkie gary nie wkręca się na obroty po wykręceniu świec okazuje się ze są zalane ??? co ja boli hmm TO CO SAM SPRAWDZIŁEM TO PUNKT ZAPŁONU OK ISKARA JEST POMPA PODAJE CIŚNIENIE OK ŚILNICZEK KROKOWY OK AAA I FALUJĄ OBROTY OD 1000 DO 3000 wiecie co to moze być ?????? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 czujnik położenia przepustnic czujnik położenia wału sonda może to być któraś z tych rzeczy , ja obecnie mam to samo ;/ i szukam przyczyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyzenioo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam czujnik położenia wału wymieniony no została mi sonda czujnik przpustnicy i przpływomierz a ZAPOMNIAŁEM O JEDNYM JAK ODPALI I TAK KULEJE TO WSKAZNIK SPALANIA POKAZUJE PONAD 30 L :shock: Czy ktoś wie co moze być nie tak??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 a kopci ci na czarno?? nawet na wolnych obrotach?? jak tak to sprawdz przepływke czy sie nei zacieła i nie dostaje paliwa na full lub ssanie czy sie nie zje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyzenioo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 O dobry pomysł z tym ssaniem ale co odpowiada i gdzie szukać????? a kopci na czarno, na gazie tez żle chodzi jakieś rady??????? przepływomierz chodzi lużno nie zacina sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi