Gość nibiru Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Pogoda sie zrobiła i fajne autka sie pojawiły na drogach :wink: Wczoraj na piłsudskiego : żółta corvetta - dzwiek silnika SUPEROWY <bmw_1> Czyżby ta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Pogoda sie zrobiła i fajne autka sie pojawiły na drogach :wink: Wczoraj na piłsudskiego : żółta corvetta - dzwiek silnika SUPEROWY <bmw_1> Czyżby ta ?? Obrazek DOKŁADNIE ta sama bmw_beer A przed chwila na swiatłach na 1-go maja stała Cobra nie mam pojecia czy oryginał czy replika ale prezentowała sie super :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Replike Cobry mozna kupic za ok 100tys zł. a nie sadze zeby ktos orginal kupil na polskie "autostrady" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Czerwony mustang GT cabrio na wrocławskich blachach i nowy fiat bravo na włoskich blachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A przed chwila na swiatłach na 1-go maja stała Cobra Ta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 o w pyte ja tom chcem :mrgreen:A zchodzac na ziemie to wyglada na Ori :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 fajna ta kobra ciekawe ile kogos kosztowala na moja kieszen to chyba nigdy nie bedzie mnie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 co do egzotyki: wczoraj po Poznaniu smigalo cos jak Lamborghini Countach... tylko brzmienie silnika jakies takie max 6 cylindrowe = pewnie replika czy co tam:/ Ale nie sposob sie nie obejrzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 W niedziele na komandorskiej widziałem E46 M3 cabrio czarne w kremowych skórach cudeńko jak nie mniara i na niemieckich blachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Przyłapany na Jerzego: Dodatkowo wczoraj spotkałem na shellu nowe M6 :arrow: ja do swojej <bmw> kulturalnie wlewam lpg + vp-racing, a tu właściciel m6 chyta za 98 oktanów...po chwili za moją namową wlewa bajurę tą co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 tomku a co odczuwasz jezdzac autem na Vp Racing? mniejsze spalanie ? tak tylko pytam.. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Jak by to napisać: wierzę, że to paliwo ma te sto oktanów, auto jest na gaz...jak jest zimne to musi się rozruszać na bajurce, a jako, że <bmw> to moja pierwsza miłość to wlewam jej to co najlepsze...niech sobie "17 letnia babuszka" spala to co "dobre" <bmw_1> Może to głupie co napisałem powyżej, ale naprawdę kocham to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 ok juz rozumiem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 w PL paliwo 95 oktan ma około 92 98 ma 95 a to 100 oktanowe ma 98 , :cool: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 jakos tak jest, ale slyszalem zeby cokolwiek sie zmienilo trzeba by bylo kompa zresetowac i zeby zaprogramowal sie na nowe paliwko, czyli odlaczyc aku zewrzec klemy, i dostrajanie na drodze ile w tym prawdy..... dlatego sie spytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 wczoraj na Pilczycach ładne E21, czerwone na Borbetach A, czarne nery, pojedyńcza lampa, tylko końcówka tlumika, ogólnie zadbana fura. Bardzo pozytywne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 czarne RS4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 całkiem miła bryczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 nie mialem aparatu tylko kamerke wiec krotki filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dzisiaj kolo Teatru Polskiego widziałem granatowe E31 na tablicach ZS :wink: ...chyba szef wszystkich szefów odwiedził Wrocław .... :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 kolejny mustang, sorry za kiepską jakość, i nowa seria 3 cabrio widziana na wiśniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 6 Alpina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 ja niestety fotki nie zrobilem... ale widzialem dzisiaj przesliczne ... przepiekne ... zielone E36 M3 ... na dodatek na czarnych wroclawskich blachach... a w srodku starszy pan po 60-tce :-) - pewnie ma je od nowosci i wyjezdza tylko w niedziele uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 zdjęcie z sobotniej giełdy w Lubinie. To auto to był po prostu olbrzym. Oraz kolejne już porsche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Aston foto niestety z telefonu <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi