sierars1 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jak myślicie klekot czy bajurnik :?: Bo po wydechu mozna wnioskowac ze przynajmniej jakies 3,0 :roll: <bmw_1> Jak dla mnie to to jest 335D nie widziałem beni z tak skierowanym wylotem spalin E 90'330D E 90' 335D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jak bylem kupic spinki do tapicerki to pod salonem bmw na wylocie na bielany tam, chyba karkonoska to jest. No to pod wejscie do salonu stal merolek bez oznaczec z takim bardzo pokaznym grilem, jak sprawdzilem w domu okazalo sie ze to byl sl500 lub sl600 koszt okolo 700tys zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 hehehe... dopiero trafiłem na ten wątek i musze powiedzieć że trzeba mieć nierówno pod sufitem by jeździć po mieście z aparatem i pstrykać fotki fajnym autom.... jesteście "kopnięci" jak 3 tony łebków od gwoździ!!!! no ale niech Wam będzie, cyfrówkę mam już w schowku... hahahahaha <bmw_2> <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> ja pozwolę sobie wrzucić fotki furek które spotkałem co prawda nie we wrocławiu a na dominikanie ale myślę że Wam się spodobają najpierw fotka radiowozu spotkanego na ulicy w miejscowości Luperon: a teraz fotki furki spotkanej na skrzyżowanie w miejscowości Imbert , oczywiście również na dominikanie - furka na chodzie!!!!!! widziałem jak jedzie jako ciekawostkę powiem Wam że tam jeździ cała masa aut w takim stanie - masakra!!! na dodatek ok 60% kierowców nie posiada prawa jazdy!!!! zrobiłem po dominikanie wynajętą hondą crv ok 3000 km i widziałem może w sumie ok 50 jakichkolwiek znaków, skrzyżowania ze światłami są tylko w największych miastach i musi to być już naprawdę duże skrzyżowanie, NIE obowiązuje tam zasada pierwszeństwa z prawej strony!!!! oni patrzą sobie w oczy i wiedzą kto pojedzie pierwszy albo co????? regułą jest jazda po zmroku bez włączonych świateł.... raz jadąc jedyną "autostradą" na dominikanie (z santo domingo do santiago) po zmroku w czasie gigantycznego oberwania chmury w ostatniej chwili zauważyłem jadący pod prąd samochód z wyłączonymi światłami!!!!! niby jechal pasem awaryjnym ale i tak się prawie zes.... w gacie jak go zobaczyłem. osobiście uniknąłem też rozjechania chyba z 25 nieoświetlonych motocyklistów.... TOTALNY HARDCORE!!!! jazda w górach na wysokości ponad 2000mnpm po drogach tego typu: to też gigantyczna dawka adrenaliny. w każdym bądź razie spełniłem swoje marzenia o wystartowaniu w camel-trophy lub paryż-dakar.... wrażeń tego typu styknie mi po dominikanie na baaaaaardzo długo..... przepraszam że zrobiłem spory OT, wybaczcie jeśli ktoś jest chętny reszty wrażeń ze zwiedzania dominikany to zapraszam na niekonkurencyjne forum http://www.karawana.fora.pl/viewforum.php?f=10&sid=fa9d50b9cd088ade7445d7b182044292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Post bardziej pasuje do działu: http://forum.maxbimmer.pl/topics5/fotografia-wsrod-uzytkownikow-bmw-vt2095.htm ... ale przymykamy oko, bo jest kilka aut "ciekawych" <bmw_1> <bmw_2> Bardzo ciekawe przeżycia :drunk: total chaos :twisted: Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Patrząc na te zdjęcia miałem wrażenie, że to ul. Wyścigowa we W-Wiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Popatrzylem sobie na te zdjecia to nawet dość przychylnym okiem spjrzałem za okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 zobaczyłbyś w jakich slumsach ludzie tam żyją to bys przychynie spojrzał na obsikaną klatke schodową w starej kamienicy na trójkącie.... a na haiti jest jeszcze gorzej... z haiti ludzie przyjeżdżają do dominikany pracowac na plantacjach za 1euro za kilkanaście godzin roboty ups... znowu OT robię niepoprawny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Dzisiaj rano na ul. Nowowiejskiej widziałem E32 chyba AC"sznycel" S7 3.7 Ciekawe , czy to tylko naklejki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 chyba sznycel, byla sweg ozcasu na allegro. A ja to widziale mw opolu A tu filmik jak lambo opuszcza Shella :twisted: :shock: http://www.sendspace.com/file/zhem40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 po próbie obejrzenia jak to lambo odjeżdża na moim kompie od 20 min wyją alerty antywirusowe. w sumie złapałem kilka koni trojańskich i kilka wirusów.... może tylko ja tak mam ale stwierdzam fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 oj tam troche przymruczal ))) Czerwona ferarka efektownie jezdzi po wroclawiu :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Czerwona ferarka efektownie jezdzi po wroclawiu :> France słychać już z kilometra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No co prawda to prawda koleś lubi posmigać i sie przylansić <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Czerwona ferarka efektownie jezdzi po wroclawiu :> Wczoraj widziałem ją na powstańców, koło zajezdni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 coś z innej beczki :mrgreen: gumy tym nie spalisz, ale jest potwór. w czasie jazdy jest taki łomot w kabinie, że facetowi który przyjechał nim z sanoka do wrocka przez dwa dni dyńka puchła. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Chlopaki nie odstrzelicie mnie jesli napisze ze kupilem Mazde MX-5 ? Silnik 1,6 16V 115 km. Sprowadzona z Holandii, w kolorze czerwonym, lekko uderzony przod (do wymiany - nie chce klepac bo i tak po jakims czasie szpachla odpadnie - blotnik, zderzak, maska i lampa). Kupiona od 1 wlascicielki, ksiazka serwisowa, przebieg udokumentowany 116.000 km. Z wyposazenia: elektryczne szyby, centralny zamek, klima, abs, wspomaganie. Fotki podobnej jak moja tutaj (prawie idealnie jak moja tylko rozni sie felami): Po moją jade w srode z rańca - jak sciagne wrzuce foto mojej Mazdziny. Nie strzelajcie Co do sprzedazy Buni to musialem miec kase na juz - troche zostalo i nie ukrywam ze Mazda wyniosla mnie bardzo malo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Samochód ładny ale jak dla mnie to zabawka na czterech kółkach. Ale ważne żeby ci się nie psuła, a tak nawiasem przyznaj sie lepiej że szmal potrzebowałeś na mazdziorke bardziej niż na długi bo jakoś mnie to nie przekonuje. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Potrzebowalem pare kolek na "wydatki". Co zostalo poszlo na Mazde Szukalem tez E30 w cabrio ale nie ukrywam ze przy "polskich" cenach nie bylo mnie stac na nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Szukalem tez E30 w cabrio ale nie ukrywam ze przy "polskich" cenach nie bylo mnie stac na nią... To fakt bejca w cabrio i jeszcze dobrze utrzymana to troszeczkę kosztuje. Mam nadziejęże chłopaki cięnie zlinczują na jakimś zlocie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Jak skoncze Mazdzine, zarejestruje to wpadne na jakis zlot Cabrio na lato jak znalazl Moze wera bedzie chciala sie ze mna przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 hehe swego czasu szukalem ladnej hondki prelude (od tego czasu nienawidze tych samochodow...) moja 5 sprzedaje, szukam ladnej 535... i juz jedna jest na oku, ale szkoda ze w automacie:( Mazdziora ladna, samochody te sa raczej malo awaryjne - i mam nadzieje ze i ty na taka trafiles. Kumpela ma "zarezana" 121... niby malenstwo, ale jak na 1.3 sporo potrafi... no i wszystkie M sa genialne w prowadzeniu... Nie puszczaja sie latwo na boki:P chyba ze sam jej na to pozwolisz:P Przy okazji mam fajna traske na OS po szutrach - ok 4 km, w wielkopolsce:) trenowana w swieta:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Moją Mazde kupilem od 1 wlascicielki z Holandii. Kobieta jezdzila autem od nowosci. MX5 ma przejechane 116.000 km z ksiazka serwisowa. Mam nadzieje ze wszystko bedzie OK - odpukac. Auta sa podobno niezawodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Spotkane dzisiaj : BMW Z4 coupe - jeszcze na niemieckich czerwonych tablicach Ferrarka - juz wczesniej o niej bylo na forum i Aston Martin ale nie mam pojecia co to za model bo stał za mna na swiatłach na swidnickiej na niemieckich tablicach bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dzis widzialem czarne M6 i M5 (Brand new) jadace jesdno za drugim :twisted: Ale fot neistety nie zrobilem. W swieta natomiast takiego lina wyczaiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Pogoda sie zrobiła i fajne autka sie pojawiły na drogach :wink: Wczoraj na piłsudskiego : żółta corvetta - dzwiek silnika SUPEROWY <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi