Wojtek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 kolejne porsche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 a ja widzialem dzisiaj orła cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramon Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 zauwazone w koszalinie pod EMKA... w dodatku kobieta nim jechala... ehhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 myślałem, że pokazujemy auta widziane we Wrocławiu. Skoro jednak nie tylko to ja też widziałem Hummera w zeszłym tygodniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 myślałem, że pokazujemy auta widziane we Wrocławiu.Skoro jednak nie tylko to ja też widziałem Hummera w zeszłym tygodniu: Szczecin ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Blisko, ale niestety to nie jest Szczecin. Paryż. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Blisko, ale niestety to nie jest Szczecin.Paryż. :mrgreen: Byłem w Szczecinie u kuzyna latem i dałbym sobie ręke odciąć, że byłem z nim na :drunk: dokładnie na takim placu - no może budynek w tle był skromniejszy :mrgreen: :wink: Żeby nie było, że off top - bentley o którym mowa wyżej była - bardzo często widuję niunię z córką (obie w futrach 8) ) na parkingu podziemnym na Św. Mikołaja - pod Sofitelem... PS. A do Paryża też się kiedyś wybiorę <bmw_1> Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 A z naszego podwórka to wczoraj na na skrzyżowaniu wyszyńskiego i sienkiewicza widzałem BMW 6 cabrio czarną - D0 GATTO, ale to ryczało. Niestety nie zdążyłem zrobić fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 D0 GATTO o ile się nie myle z Radwnic jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Fotkę DO GATTO , już tu wklejałem happy_bmw Wczoraj na ul Wiśniowej widziałem czrne E 31 <bmw_1> A dzisiaj na próbnych blachach 750 i L E 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Wczoraj na ul Wiśniowej widziałem czrne E 31 <bmw_1> Czasem to nie to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 właśnie to <bmw_1> <bmw_2> :drunk: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Skoro to ten to ciesz się z reszty fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Tyłek ma jak Calibra ;| tzn tzn Calibra ma tyłek jak nasza BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Wczoraj po południu M5 E39 srebrne na warszawskich blachach, pięknie mruczała 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Właściciel lub właścicielka (jedno i drugie widzałem za kierownicą) mieszka na bielanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Auta schwytane w ostatnim czasie przy ul. Ruskiej : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Mnie niestety nie udało się zrobić fotki, ale na parkingu Galerii Dominikańskiej widziałem BMW 645 czarne DW3300X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Wczoraj na Hallera widziałem Porsche carrera 5S srebrną ale aparacika nie było pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Wczoraj na Hallera widziałem Porsche carrera 5S srebrną ale aparacika nie było pod ręką Chyba Carrera 4S <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Wczoraj na Hallera widziałem Porsche carrera 5S srebrną ale aparacika nie było pod ręką Chyba Carrera 4S <bmw_1> Dobrze że mnie poprawiłeś <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ostatnio za odra widzialem jakas jakas ciekawa e90. pytanie_bmw jakis nowy ciekawy motorek chyba tam szykuja! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Jak myślicie klekot czy bajurnik :?: Bo po wydechu mozna wnioskowac ze przynajmniej jakies 3,0 :roll: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 nie tak do konca 3,0 diesel ma dwa wydechy podobnie 3,0 benz. jest jeszcze 335 ale to juz Coupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Escalade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi