łazik Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Dzisiaj w galerii Lexus RX300 na blachach "D0 MICHU" PS: kolega nam sie nie chwalił nowym zakupem :wink: o michu,michu ładnie tak nas robić w konia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Może mi ktoś napisać to za auto dziś przyłapałem ?Obrazek e no gokartem na miacho wyjechalem a tal poaznie to Dziewulski Atomem tez jezdzi autko potrafi znieksztalcic twarz co juz Clarcson zademonstrowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Dzisiaj w galerii Lexus RX300 na blachach "D0 MICHU" PS: kolega nam sie nie chwalił nowym zakupem :wink: o michu,michu ładnie tak nas robić w konia????? Nie ma się czym chwalić No wiecie , na grzyby i w pole jeżdżę bo buni przecież nie będe brudził :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Dziś był byłem w galerii oblukać te ferarki (galeria: www.skocz.pl/ferari ), a przy okazji widziałem nowego Jagusia: i przekazackie GMC: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 A widział ktoś nowiutkie czarne cudne C6 made by Citroen ?? Ależ to jest łódź podwodna - piękność :shock: Wczoraj byłem służbowo pod radyjem Eska - i tam na parkingu stały różne bryczki (300C, nowe M6, Jaggy, Barchetta itd) ale ten C6 lśnił jak gwiazdka 8) Niestety komóra coś mi szwankuje i fotos jak coś z niej odzyskam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 co do tego C6 to mi sie te auto wogule niepodoba fuuuuuuuuj lepsze C& jest made by chevrolet corvetta :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Dziś na ulicy Łączności stał na drodze Maybach (!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Dziś na ulicy Łączności stał na drodze Maybach (!!). na tablicach PPL kolor oliwkowy błłeeee <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 dzisiaj widziałem czarna nową BMW serii 6 i czarnego boxtera s . Oba na wrocławskich blachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Boksa w Radwanicach jakoś rano, skręcał na pętle, przejechałem mu przed maską :wink: i ok 14:30 Kosa w Dzierżoniowie pomykal swoją bmk'ą już na zimówkach. Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Wczoraj jak szedłem na zajęcia to udało mi sie zrobić w sumie śmieszną fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 od jakiegoś czasu widzę nieraz na ulicy ślężnej czerwone ferrari na włoskich rejestracjach,niestety niemam aparatu :cry: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dzisiaj rano widziałem ciemnozielonego Bentleya GT na wroclawskich blachach. To już drugi we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dzisiaj rano widziałem ciemnozielonego Bentleya GT na wroclawskich blachach. To już drugi we Wrocławiu. Ciemny BENTLEY CONTINENTAL GT,CL55 Coupe.,nowa loszka i parę innych należą do gościa który posiada BANK AIGO. I Jeszcze S55 limuzyna czarna jeżdzi mego kumpla znajomy często mam okazję widzieć u niego na myjni to ma dopiero ładnego kopa. A co do tego Ferrari jeśli myślimy o tym samym to wozi się nim dwóch kolesi czasami można ich spotkać pod K1. Jeśli chodzi o JAGUAR to jest Czarneckiego bo widziałem go w nim parę razy jeśli to ten sam. I jeszcze jeżdzi po wrocku Porsche GT czarna z tego co wiem jest to furka Rzońcy od okien on się kocha w Porsche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 I jeszcze jeżdzi po wrocku Porsche GT czarna z tego co wiem jest to furka Rzońcy od okien on się kocha w Porsche Nie wiem na ile sprawdzone masz informacje, ale Rzońca swego czasu miłował się w mercedesach. Po pewnym czasie "Wróbel" wprowadził oficjalny zakaz sprzedaży jakiego kolwiek merca Rzońcy. W czasach kiedy nie było imennych rejestracji, a wszystkim były na czarnym tle Rzońca miał wszystkie swoje mercedesy z rejestracjami W** 0010. (*- kolejne litery alfabetu) Ciemny BENTLEY CONTINENTAL GT,CL55 Coupe.,nowa loszka i parę innych należą do gościa który posiada BANK AIGO. Skąd masz takie informacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ja w tym bentleyu ale czarnym widzialem lysych skoksowanych kapiszonow Jak tak wyglada gosc z AIGO to fajnie :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ja w tym bentleyu ale czarnym widzialem lysych skoksowanych kapiszonow Jak tak wyglada gosc z AIGO to fajnie :lol: :lol: No bez jaj tego bentleja można czasami spotkać na Grabiszyńskiej bo tam jest siedziba i zawsze z gorylem na pokładzie. A skad wiem takie czasami głupie info mam od kolesia który zna niektórych gości, a swego czasu sam się kręciłem w takim środowisku ale zawsze na uboczu zdala od przekrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Nie istnieje cos takiego jak Bank AIGO. Nazwa AIGO pochodzi od skrótu myślowego Bank AIG + O - jak oddział. Siedziba Banku AIG mieści się na ul. Strzegomskiej, a na Grabiszyńskiej jest tylko oddział tego banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Siedziba Banku AIG mieści się na ul. Strzegomskiej, a na Grabiszyńskiej jest tylko oddział tego banku. Nieistotne ale tam jest prawie zawsze lub S klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Może i nieistotne, ale prezes banku AIG siedzi na Strzegomskiej i ma nowe A6 - służbowe. No chyba, że Ty mówisz o jego prywatnym, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Może i nieistotne, ale prezes banku AIG siedzi na Strzegomskiej i ma nowe A6 - służbowe.No chyba, że Ty mówisz o jego prywatnym, No chyba nie sądzisz że te fury co wymieniłem to jego służbowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No chyba nie sądzisz że te fury co wymieniłem to jego służbowe Nie sądzę. :wink: Ale też nie sądze, abyśmy mówili o tej samej osobie, jako właścicielu tych wszystkich aut, które wymieniłeś wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No chyba nie sądzisz że te fury co wymieniłem to jego służbowe Nie sądzę. :wink: Ale też nie sądze, abyśmy mówili o tej samej osobie, jako właścicielu tych wszystkich aut, które wymieniłeś wcześniej. Dokładnie szkoda wałkować temat bo to i tak nie ważne jaby były nasze to można dużo na ten temat pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 ... jaby były nasze to można dużo na ten temat pisać <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 ... jaby były nasze to można dużo na ten temat pisać <bmw_2> bmw_beer bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi