Bob Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 wczoraj o 3 w nocy widizałem czarne Evo 9, miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 wczoraj na osiedlu czyerwone M3 E46 ... wrzucilbym zdjecie ale nie mam jak zrzucić z komórki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: W Dubaju byłeś :-> ?? :lol: :lol: :lol: NIE!!! Dubaj przyjechał do Francji. Pewnie wiedzieli, że ja tam będę. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 wczoraj na osiedlu czyerwone M3 E46 ... wrzucilbym zdjecie ale nie mam jak zrzucić z komórki... wysylasz zdjecie MMS'em na maila i jzu gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 z dna kartonu kabel wygrzebałem :mrgreen: i ta jest fajna(zarówno beta jak i jej kierowniczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 to jest napewno ori M3? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 to jest napewno ori M3? :roll: Coś mi ten tylni zderzak(i ułóżenie wydechu) nie pasuje i lusterka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 To nie jest M3!!! T oejst zwykle E46!!!! M3 ma inne zderzaki, no 4 rury wydechwoe z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 no i ma chyba większe przetłoczenia na tylnych błotnikach.I gdyby to było m3 to pewnie by miało założone felgi od m3, choć nie jest to regułą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 oczywiscie ze to nie m3.Ale tez ladne, a przede wszystkim ta siodemka jast spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Enzo-muszę Tobie przyznać racje, ta Ferarką którą raz widziałem to jest F348, bo wczoraj na solnym się jej bliżej przyjrzałem (blachy: D1 UFO). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Dzisiaj ok 14:00 na wysokości zjazdu na Opole na autostradzie M5 E60 na niemieckich blachach, ostro pociskał 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 to ferrari jest czerwone, i nawet znalazłem zdjęcie w gazecie, zeskanowałem je, i chciałem wrzucić na forum, ale jest komunikat że nie ma miejsca na załączniki, wiec chyba nie wkleje zdjęcia na razie ok udało sie.Teraz sie przyjrzałem, czy to niebieskie to nie jest e30 z silnikiem 5.0 v12?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 oczywiscie ze to nie m3.Ale tez ladne, a przede wszystkim ta siodemka jast spoko. To jest M3 CSL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Był ktoś na targach w Spodku / Katowice ?? Były 2 Lamborghini [Gallardo i Murcielago] i cudne nowe BMW serii 5 robione przez AC S. uklon_bmw Fotki jak zrzuce na kompa - czyt. jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Był ktoś na targach w Spodku / Katowice ??Były 2 Lamborghini [Gallardo i Murcielago] i cudne nowe BMW serii 5 robione przez AC S. uklon_bmw Fotki jak zrzuce na kompa - czyt. jutro A ile pieknych pan bylo, neiwiedzialem gzdie oczy zawiesic :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 jakos z rana ok 11 chyba błekitne-srebrne, E30 na polerowanych szprychach na blachach DDZ przy giełdzie elektornicznej :wink: Ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Stara: Nowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 jakos z rana ok 11 chyba błekitne-srebrne, E30 na polerowanych szprychach na blachach DDZ przy giełdzie elektornicznej :wink: Ładnie się prezentuje moze moje heheh pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 moze moje wiem, ze twoje :wink: chciałem sprawdizć czy się skapniesz o kogo mi chodzi Naprawde ładnie się prezentuje. A i wczoraj ok 18 Michu widziany. Wy jesteście wszedzie chyba :lol: EDIT: Od jutra na drogach bede widział Lotusy, Skyline'y, bede mieszkał blisko salonu Ferrari, Maesaratti i serwisu Lotusa, "rzut beretem" od fabryki Jaguara Bede dostarczał fotki jak bede miał dostep do neta :wink: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Z serii: "Co dziś upolowałem" [ Dodano: 9 Październik 06, 21:36 ] Przekozacka fura: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 moż ektoś widział we wro ostatnio granatową metalic bumę na niemieckich tablicach ale zwracającą uwagę- ładnie i ze smakiem zrobione progi, trochę chyba profilowana maska... ślicznie wyglądał w okolicy krzyków, ale przmknął, ze nie zdążyłam zrobić zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Może mi ktoś napisać to za auto dziś przyłapałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 To nie jest przypadkiem Ariel Atom :?: w TOP GEAR pokazywali taki wynalazek, z tego co pamietam to silnik jakiś hondy + turbo ( 300km) i masa 600kg :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 ja widziałem w ciagu ostatnich 2 tygodni: w Whitby Nissan Skyline GTR 34 :shock: niebieski, jak to chodzi.... nie zdązyłem wyjąc aparatu.... 2 nissany Skyline pod jednym domem, jeden bialy po tuningu Nismo, drugi w stylu 2f2f z lambodorsami (mam fotki) Evo 8 ralliart Alpina B12 (buda E38) granatowa, CUDO :shock: piękny dźwiek silnika, E46 M3 i E39 M5 to ze 100sztuk róznych :lol: :wink: Porsche Cayman S,nowe Carrery, GT2, Rózne Lotusy i Ferrari (mam fotki) nowa 6 kabrio jakieś 2 TVR'y niewiem co za modele :roll: Dzisiaj w galerii Lexus RX300 na blachach "D0 MICHU" PS: kolega nam sie nie chwalił nowym zakupem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi