Gość Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Spotkałem to autko w Wilczynie rok produkcji 1971 2 litry na wtrysku.Właściciel mówił że to realizacja dziecęcego marzenia.Odrestaurowany przez niego samego (3 lata mu to zajęło).Szkoda że w dzieciństwie nie marzył o BMW,ale też było na czym oko zawiesić Dziś w okolicach Kleczkowskiej widziałem tą cytrynkę: o wiele większe wrażenie robi na żywo niż na fotkach. no normalne że te fotki nie oddają tego co rzeczywistość,ale niezła bryka,Prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Spotkałem to autko w Wilczynie rok produkcji 1971 2 litry na wtrysku.Właściciel mówił że to realizacja dziecęcego marzenia.Odrestaurowany przez niego samego (3 lata mu to zajęło).Szkoda że w dzieciństwie nie marzył o BMW,ale też było na czym oko zawiesić Dziś w okolicach Kleczkowskiej widziałem tą cytrynkę: o wiele większe wrażenie robi na żywo niż na fotkach. ja widzialem ja wczoraj tez w okolicach kleczkowskiej przed wiaduktem, pieknie sie prezentuje szczegolnie jak sieszi na ziemi pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 wczoraj na giełdzie samochodowej we Wrocławiu widziałem czarne e30 kombi z przodem od e36 i zderzakiem od m3 e36 .Kiepsko to wygladałe prawdę mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 o ja załuje ze nie widziałem :lol: Widizałeś tą E36 touringa czarnego na tych szprychach i bananowych skórach? Dla mnie mistrz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ta e36 touring miała skóry bananowo czarne.Chyba że była jeszcze druga.Jeśli mowimy o tej samej , to faktycznie, fajnie wygladala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 wracajac z pracy ul. obornicka miedzy SHELLEM a LIDLEM RARYTASIK : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Kosa dzisiaj ją mijałem ,ale widziałem ją przez kilka sekund(też w okolicach Obornickiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 właścicielem jest klient z Gadńska już wiem wszystko tu wiecej fotek z spotu z Borska http://slave.e-edukacja.pl/~darcoe28/beemka/borsk2005/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ale smieszna, jak zastawa wygląda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 z profilu to troche jak fiat 127 wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No teraz to nawet mnie starego wyjadacza głowa rozbolała : miejsce akcji - wczoraj około południa, parking podziemny hotelu Sofitel (przy rynku) 1. Czerwoniutkie FERRARI 575 M Maranello na tablicach niemieckich 2. Wiśniowe Porshe 911 cabrio (starszy wg mnie najładniejszy model) 3. 2x ciemnozielone JAGUARY XJK (bodajże) Jak ktoś lubi fajne autka (oglądać i powzdychać) to tam często coś ciekawego stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No teraz to nawet mnie starego wyjadacza głowa rozbolała :miejsce akcji - wczoraj około południa, parking podziemny hotelu Sofitel (przy rynku) 1. Czerwoniutkie FERRARI 575 M Maranello na tablicach niemieckich (fotka jak postawie system w domu) Stawiaj ten system, bo nie wierze ;-) A ja dziś wreszcie "upolowałem" nową szóstkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 No, widzę, że jeśli chodzi o fajne autka to mam dar znajdowania się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie. W weekend byłem w Szczecinie u rodzinki i z kuzynostwem wybrałem się na Wały Chrobrego (tak się chyba to nazywa :wink: ) Ktoś już wcześniej wspominał markę Maseratti, ja niestety nie wiem co to za model ale jest przecudny uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Maseratti 3200GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A co się tam z tyłu czai za tym Maserati...czerwony potwór :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A co się tam z tyłu czai za tym Maserati...czerwony potwór :?: a to czerwone z tyłu to nowa Corvetta C6 (widze taką codzennie tyle, że srebrną) wiec jej nie robiłem foty. <bmw_2> A właścicelem Corvetty jest chłopaczek (20 lat), któremu rodzice kupili autko. uklon_bmw Swego czasu koleś chodził po szkole i zastanawiał się co kupić - nową ///M3 czy corvettę. No comments <bmw_4> Dorzucam też fotkę (zrobiona rok temu) w Książu - Lotus Elise. Miejsca w nim mało - bagażnika prawie zero (na ręcznik i szczoteczkę) ale za to właściwości jezdne nieziemskie - łamie wszelkie prawa fizyki. Wygląd ? Oceńcie sami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 tia .... corvetta fajne i egzotyczne auto ale nijak porownac z bmw aczkolwiek.... ma i swoje zalety i nie jest to spalanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Wczoraj wracaja c z nad morza widzialem: Porsche 911 Carrera 997 Mitsubishi Lancer Evolution widzialem na Helu jeszcze czarniutkie M3 E46 ale fotki ne izdazrylem trzasnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 widzialem na Helu jeszcze czarniutkie M3 E46 ale fotki ne izdazrylem trzasnac Za to ja (:-D) dorwałem jak na razie dwie sztuki tych eMek, fotki tu: http://skocz.pl/Bm3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Evo,czarne Evo, perfekcja. Za Evo 6 Tommi Makkinen Edition na fullu w kolorze czarnym oddałbym nerke chyba :wink: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Wczoraj, koło 22, Legnicka: czerwone Ferrari F355 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Wczoraj, koło 22, Legnicka: czerwone Ferrari F355 :shock: a nie czasem 348? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Wiesz-sam nie wiem-widziałem autko dosłownie przez 5 sekund (jak się za nim oglądałem), do tego noc i masa aut na drodze-wiec pewny jestem, że było to Ferrari, a jakie dokładnie to nie wiem, więc napisałem 355 bo tylko z tym modelem mi się skojarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Wczoraj wróciłem z urlopu i to co widziałem w jego trakcie mało nie doprowadziło mnie o zawał... ...tak więc dla wszystkich o słabych nerwach radziłbym dawkować zdjęcia ostrożnie: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Wczoraj wróciłem z urlopu i to co widziałem w jego trakcie mało nie doprowadziło mnie o zawał... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: W Dubaju byłeś :-> ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi