Pirooz Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No to hurtowo zdjęcia z kilku m-cy robione z pokładu mojego małego, białego wahadłowca: 1. Najnowsze X6M biorące udział w BMW M Power Experience czy jakoś tak widziałem też takie we Wro. To foto strzelone na A4 jak jechałem do Wro. 2. Veyron z Wro, dla Was zapewne nuda, ja go widziałem po raz pierwszy. A obok hali targowej nawet objechałem lewym pasem :4: 3. Cała laweta wypełniona nowiutkimi X6M oraz X5M jechała na A4 w stronę Krk 4. A tutaj już DK1 w stronę Bielska-Białej, M4 z blachami "Kuzaj Sport". Może mi się wydawało ale na 75% jestem pewien że kierownikiem był sam Leszek Kuzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Pirooz wrzuca hurtowo Ładnie ustrzelone sztuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Pirooz wrzuca hurtowo Ładnie ustrzelone sztuki . A jakże po prostu kiedyś można było wrzucać prosto przez Tapatalka a teraz muszę zrzucać na kompa by zmniejszyć rozmiar foty inaczej forum tego nie przyjmie Co do ustrzelenia - czasami wymaga to nie lada odwagi pędząc 150 po autostradzie wyciągać telefon, włączać aparat i celować X6M :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Paweł Ty już chyba nawet nie chowasz tel podczas jazdy tylko szukasz co można ustrzelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Ja, niestety, widziałem wczoraj w Oławie rozbite czarne M5 F10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Dzisiejsza upolowana zwierzyna Najpierw obok Borka zobaczyłem Astona DBS w lusterku, ładnie ustąpiłem miejsca by móc go obejrzeć I dosłownie zaraz za nim wpadł ten oto Prosiaczek O dziwo był głośniejszy od Astona A tego gościa chyba na forum nie ma, a szkoda, bo ma pięknie zachowany egzemplarz z M Pakietem 1, prawie takim jak mój lecz z zaślepkami pod halogenami (takimi jak tutaj: http://i902.photobucket.com/albums/ac228/carbon1230/E46/1-Kopia.jpg). Ilekroć jadę Aleją Piastów (a jeżdżę często bo mam tam klienta) to ta Bejca wykręca mi kark I teraz jeszcze ma kulturalną glebę. I ładny felunek Może ktoś go zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yab Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 odnośnie Porsche to widać, że sezon się zaczął i ludzie powyciągali zabawki z garaży, bo coraz więcej Prosiaków na drogach we Wrocławiu. I nie tylko klasyczne 911, ale głównie te nowsze. Też to zauważyliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Kolega ją holował do aso do wawy... w i8 pana posła wybili szybe :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Hmm, chyba częściej na ulicach widuję różnego rodzaju M-ki (M3, M4, M5, M6) aniżeli Abarthy. Tym bardziej Punto. Abarth 500 jest względnie popularny ale Abarth Punto już nie. A wygląda moim zdaniem naprawdę nieźle Mam nadzieję, że zagości na parkingu pod moim blokiem na dłużej bo miło się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 tydzień w Międzyzdrojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Kumpel przesłał foty ze spacerku po Dreźnie. Mówi że na codzień spotyka takie furki :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jestem u klienta we Wro, gadamy, a tu słychać burzę. Po chwili ta burza przyszła i zaparkowała przed nami [ATTACH]35999[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolakao Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Pod pracą takiego upolowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dziś pod Sky Tower wspaniały woz a te dwa przetłoczenia na dachu są boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ledwo wyprzedziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kir Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 tydzień w Międzyzdrojach Bylem, widzialem od 10 sierpnia Najbardziej na zywo podobalo mi sie czerwone ferrari :3 kazdy sie ogladal. Porsche tez nie bylo zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jako, ?e lubi? hurtowo to: 1. A4 Katowice-Kraków, co? co wygl?da?o jak poliftowe Gallardo ale z pakietem wizualnym z Lambo Reventon [ATTACH=CONFIG]36709[/ATTACH] 2. DK1 Cz?stochowa-Katowice, 458 Italia bardzo sprawnie przedziera?a si? przez korek [ATTACH=CONFIG]36710[/ATTACH] 3. Nie lubi? Prosiaków ale to Cayenne przyku?o moj? uwag?. Pi?kny kolor i ogólnie wida?, ?e kto? nie szcz?dzi? $$$ na wizualne pakiety [ATTACH=CONFIG]36711[/ATTACH] 4. Takie ma?e #chwalesie Po prawej maszyna któr? widzia?em na drodze a potem tak?e przez godzin? upala?em na piaskach niedaleko Katowic. Polecam! [ATTACH=CONFIG]36712[/ATTACH] 5. Wspomniane wcze?niej Lambo z widokiem z ty?u [ATTACH=CONFIG]36713[/ATTACH] 6. A tutaj sorry za jako?? ale wysz?o jak wysz?o - BMW i8, robi?em co mog?em ale hybryda mnie ?ykn??a A4 Wroc?aw-Legnica [ATTACH=CONFIG]36714[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 X6 w ró?owym chromie i bia?e Ferrari zabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 6er na Alpinach ... Orgazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Nowa 7er na lotnisku we Frankfurcie: [ATTACH=CONFIG]37265[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]37266[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]37269[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]37272[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Nowa 7er na lotnisku we Frankfurcie: [ATTACH=CONFIG]37302[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37303[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37304[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37305[/ATTACH] Lambo w Red Rock Canyon: [ATTACH=CONFIG]37306[/ATTACH] I taki cudak przy hotelu w Las Vegas (klamki do drzwi miał wyżej niż ja głowę): [ATTACH=CONFIG]37307[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 [video=youtube_share;-IPgaP8Kxwo]https://youtu.be/-IPgaP8Kxwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 ehh codziennie mam okazję na to patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Słaba jakość z kamerki ale na 100% było to inne auto. Ford Mustang Shelby czy coś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Słaba jakość z kamerki ale na 100% było to inne auto.Ford Mustang Shelby czy coś tam. myślałem ,że chodziło o tą betoniarkę....:wink::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi