blazej3131 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Pirooz oryginalny Ac-Schnitzer miał 2 końcówki wydechu. Węższe na górze szersze na dole. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Obłędna jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Yaris w pogoni za 458 Italia Sorry za brudną szybę :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Yaris w pogoni za 458 Italia Ostatecznie jak ciężko było Ci ją wyprzedzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ostatecznie jak ciężko było Ci ją wyprzedzić ? A wiesz, nie chciałem mu wstydu robić to pozwoliłem spokojnie odjechać a tak szczerze to dojechała do mnie, na chwilę wskoczyłem na prawy pas a zaraz potem but w podłodze żeby jeszcze troszkę pooglądać. No i tak jechaliśmy za sobą przez około 4-5 km aż jakieś granatowe Clio zeszło w końcu z lewego pasa i się skończyło podziwianie. Odejście ma niesamowite i dźwięk - pięknie "pierdziało" przy każdym odjęciu gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Takiego dziś widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Takiego dziś widziałem Ładną macie pogodę w Lubinie... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ładną macie pogodę w Lubinie... :lol: Napisałem że takie, a nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 dwa dni temu na wyspach miałem problem, gdzie umieścić to zdjęcie ostatecznie dałem to tu, bo to przecież fajne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Znowu go spotkałem tym razem w dzień - jest to wersja SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Znowu go spotkałem tym razem w dzień - jest to wersja SS pewnie Cię śledzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szaku Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Szkoda, że się marnuje A tutaj bestyjka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 naprawde szkoda tej e23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) 03.05.15 taki tam czołg z pod hali Stulecia Edytowane 5 Maja 2015 przez lumma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 I3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 gdzie ta 7ema stoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 gdzie ta 7ema stoi ? A co kupujesz baze na nowy projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Takie coś dzisiaj upolowałem Ac Schnitzer X Road Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 W środę w Lubinie spotkałem takie Volvo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Fajny kąsek przy wrocławskim rynku trafiłem [ATTACH]35634[/ATTACH] wysłane z Nokia 3310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ostatnio stała podobna z kierownica po właściwej stronie przy rynku we Wrocławiu Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Jabol gdzieś ty już tam wlazł lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No konkretna fura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ostatnio stała podobna z kierownica po właściwej stronie przy rynku we Wrocławiu Robi wrażenie Tak post wcześniej wrzucilem jej fotę wysłane z Nokia 3310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi