hall Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Czarne E60 M5 wczoraj koło Akwa Parku koło 19:40 , piękne brzmienie V10 :drool: Blachy poza wrocławskie ale nie pamiętam dokładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Czarne m5 e60 stoi też codziennie na parkingu obok Onninenu na Jana Długosza kiedyś mu nawet foto strzeliłem ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 trzeba brać pod uwagę że to było pod koniec października, wtedy to był mega świeży towar Trzeba brać też pod uwagę w jakich okolicach , ja osobiscie ogladam je codziennie w Monachium od grubo ponad roku, w sumie wiecej ich tam jak tych obrzydliwych i3, na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 bla ble bla, czarne M5 [ATTACH=CONFIG]30117[/ATTACH] a z drugiej strony stoi jeszcze szara świeża E70 X5M Fota przy okazji:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Trzeba brać też pod uwagę w jakich okolicach , ja osobiscie ogladam je codziennie w Monachium od gruboponad roku, w sumie wiecej ich tam jak tych obrzydliwych i3, na szczęście od ponad roku?? auto zaprezentowano dopiero na salonie we frankfurcie a sprzedaż się rozpoczęła teraz w kwietniu, więc z tym "od ponad roku" chyba trochę przesada no chyba, że się mylę, a te auta co mnie wyprzedzały to miały na desce przed pasażerem duży monitor, więc to jeszcze jakieś testowe modele pewnie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 od ponad roku?? auto zaprezentowano dopiero na salonie we frankfurcie a sprzedaż się rozpoczęła teraz w kwietniu, więc z tym "od ponad roku" chyba trochę przesada no chyba, że się mylę, a te auta co mnie wyprzedzały to miały na desce przed pasażerem duży monitor, więc to jeszcze jakieś testowe modele pewnie były. Baza mojej firmy miesci sie kilka kilometrów od toru testowego BMW więc to "od ponad roku" to poważnie żadna przesada, co do aut z pod znaku naszej ulubionej marki to dość często mam problem z odgadnieciem modelu jaki widzę, powiem tylko że zdecydowanie nie zmierza to w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 no to fajna miejscówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Baza mojej firmy miesci sie kilka kilometrów od toru testowego BMW więc to "od ponad roku" to poważnie żadna przesada, co do aut z pod znaku naszej ulubionej marki to dość często mam problem z odgadnieciem modelu jaki widzę, powiem tylko że zdecydowanie nie zmierza to w dobrym kierunku i nie wrzucasz zadnych perełek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Niestety przodu nie zdążyłem uchwycić ale wierzcie na słowo-wloty w zderzaku pomieściłyby 3letnie dziecko ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Hehe niezle ale chyba pomyliles dzialy z tym zdjeciem, powinno isc do wies tuningu Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Fakt, tak mi coś chodziło po głowie że powinien być jeszcze jeden wątek na zdjęcia ale nie mogłem go na szybkości znaleźć Podoba mi się też blacha - 777 PS Jak wiadomo PS oznaczają bodajże w Ameryce ilość kucy pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Widziałem to auto pare razy, jest beznadziejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber321 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dzisiaj jadąc cos zjeść ze swoją kobieta, takie oto cudo, oczywiście jak to tutaj często w tym mieście gdzie mieszkam, auto ciapatego Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 :D:D:D bmw_1bmw_1bmw_1 ważne że tył napęd:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 sadzac po tych laciach i klatce to chyba nie byl zwykly polonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 sadzac po tych laciach i klatce to chyba nie byl zwykly polonez miałem się pytać kolesia co on tam wiezie ale nie miał radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 dziś około 19tej stara 5-ka No proszę. To akurat ja i 518 dwa dni po zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Dziś podczas zakupów Auchan Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Dziś podczas zakupów Auchan Katowice no wszystko fajnie kolor mi się nawet podoba ale mamy lipiec a tu ktoś z HardTopem śmiga lolol:D może nie wie, że to cabrio??lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Możliwe kupił i myślał że to coupe :D W środku skóra była w takim samym kolorze. Mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Przed chwilą w Kołobrzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 M w dieslu Oraz Italia No i M5 ale w benzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tą ferrarke często widze w twoich okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 a ja coś takiego ustrzeliłem na słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi