Loocas Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 A co powiecie na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Wczoraj robiłes te zdjecia? Bo widizałem ten skład :wink: Dzisiaj Supre na felgach min, 18" czarną 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Często ArmiiKrajowej, w kierunku Krakowskiej fruną transporty nowych Bumek (po 2-3 transporty)-widok jest naprawde <bmw_1> Ja ostatnio na parafii widuję czerowną Carrere 4S (szczena w dół...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ta pewnie mieszkasz na Oltaszynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Akurat nie-na Gayu, dziś przeszłem się z apratem po mieście, chwyciłem kilka ładnych Bumek (min. m3 :!: -> niedługo fotki na mojej stronce). Żeby podnieść ciśnienie fanom Cobry: http://dupka.cba.pl/cobra.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Od dwóch dni koło Elei, stoi 635csl granatowe, jest do sprzedania, musze wrzucić aparat do schowka i jak bede jechał to cykne fotke, Dokladnie to jak jedzie isę nyską w prawo na elee trzeba skręcić przed paczkowską :mrgreen: W ładnym stanie jest 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No, ale ona już tam dłużej stoi (z tego co pamiętam na boczej szybie numer telefonu). Ja ostatnio często widuję nowego Mustanga na Świeradowskiej pod cetrum handlowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 widaziałem dzis Mustanga Kabrio czerwony koło swiebodzkiego :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 u nas w Nysie jeden koles kupil czerwone ferrari 360 spider, jak dorwe go z aparatem to porobie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 A ja miałem wczoraj dzień do fajnych bryczek - rzecz dzieje się we Wrocławiu -> pl. Solny przy rynku... 1. ciemno zielony Bentley Continental cabrio (nie wiem jaka wersja) (tablice DW....) 2. srebrne Porshe 911 Carrera Turbo (niemieckie tablice) 3. jak wyżej Cabrio 4. Porshe Cayenne Turbo S po jakimś tunningu optycznym (pewnie mechanicznym też - ale stał) (tablice PO .....) 5. Czerwoniutki nowiutki Mustang Cabrio oczywiście na wrocławskich blachach... widuje go też koło polibudy 6. Czerwone BMW 3 ten nowy model na zajefajnych felgach - na oko 17'' To tyle - potem jeszcze widziałem starego Żuka ale nie wiem czy sie nadaje do kategorii "fajnych" <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Dzisiaj na ul. Opolskiej widziałem cacko :shock: , nowiutka 630i bez dachu A wczoraj ogłądałem lalę w komisie w Miliczu <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Na agrestowej (partynice- ołtaszyn) koleś ma nowego mustanga takiego bordowego, wcześniej jeździł takim żółtym volvo v40 T4, a u mnie na ołtaszynie jest koleś z czarnym nowiutkim porsche cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Na agrestowej (partynice- ołtaszyn) koleś ma nowego mustanga takiego bordowego, wcześniej jeździł takim żółtym volvo v40 T4 To jest Swierku i to raczej nie jest jego mustang : ))) Co do tematu dzis jadacm kolo AUCHANA , wyprzedzila mnie BMW M5 buda E39 oraz BMW Z3 I kierowal nimi kto ?? W obydwu dwie piekne blond pani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 jego mustang czy nie jego,bo nie znam kolesia wiem tylko ze tam parkuje ten samochod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziqs Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 a ja widzialem wczoraj na ulicy miedzy dworcem pkp a pks okolo godziny 13.30 - 14.00 piekna czarna e46 qp na ladnej piecioramiennej feldze. wroclawskie tablice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Moje dzisiejsze łowy: - clk: http://patrz.pl/?48436 - slk: http://patrz.pl/?48435 i http://patrz.pl/?48434 Spotkałem też tą szóstkę cabrio, chodzi okrutnie cicho na jałowym a przy ruszaniu słychać piękny rasowy dźwięk silnika <bmw> z automatyczną skrzynią biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Moje dzisiejsze łowy:- slk: http://patrz.pl/?48435 i http://patrz.pl/?48434 To slk już od kilku dni stoi przed Albertem na Borowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Na agrestowej (partynice- ołtaszyn) koleś ma nowego mustanga takiego bordowego, wcześniej jeździł takim żółtym volvo v40 T4 To jest Swierku i to raczej nie jest jego mustang : ))) Co do tematu dzis jadacm kolo AUCHANA , wyprzedzila mnie BMW M5 buda E39 oraz BMW Z3 I kierowal nimi kto ?? W obydwu dwie piekne blond pani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jesli ma rejestracje 001GT to jest Grzeska vel swierek wersja normalna jeszcze jezdzi jeden Mustang ale cabrio tez taki sam kolor i jest to auta wlasciciela syna jednego z wroclawskich serwisow forda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 :shock: No, no: Mustang niczego sobie. A tu rzadko spotykany vw phaeton: http://nibi7.patrz.pl/ i http://nibi8.patrz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Spotkałem to autko w Wilczynie rok produkcji 1971 2 litry na wtrysku.Właściciel mówił że to realizacja dziecęcego marzenia.Odrestaurowany przez niego samego (3 lata mu to zajęło).Szkoda że w dzieciństwie nie marzył o BMW,ale też było na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Na agrestowej (partynice- ołtaszyn) koleś ma nowego mustanga takiego bordowego, wcześniej jeździł takim żółtym volvo v40 T4 To jest Swierku i to raczej nie jest jego mustang : ))) Co do tematu dzis jadacm kolo AUCHANA , wyprzedzila mnie BMW M5 buda E39 oraz BMW Z3 I kierowal nimi kto ?? W obydwu dwie piekne blond pani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jesli ma rejestracje 001GT to jest Grzeska vel swierek wersja normalna jeszcze jezdzi jeden Mustang ale cabrio tez taki sam kolor i jest to auta wlasciciela syna jednego z wroclawskich serwisow forda Obrazek Tak to jest ten mustang, bo ma takią charakterystyczną małą niewymiarową tablice z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 :shock: No, no: Mustang niczego sobie.A tu rzadko spotykany vw phaeton: http://nibi7.patrz.pl/ i http://nibi8.patrz.pl/ Co do tego phaetona to pod impelem na ślężnej też prawie codziennie taki stoi.Kolor grafitowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Wczoraj wracając z pracy widziałem na powstańców śląskich, czarnego Maserati Quattroporte o rej. S3 JULIA. Takiej klasy na kołach już dawno nie widziałem. A tak przy okazji czy ktoś z Was widział czarnego Bentleya GT na wrocławskich blachach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 tak, parę razy widziałem go na krzykach, dosyć znana osoba we wrocławiu nim jeździ z tego co wyczytałem na innym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Spotkałem to autko w Wilczynie rok produkcji 1971 2 litry na wtrysku.Właściciel mówił że to realizacja dziecęcego marzenia.Odrestaurowany przez niego samego (3 lata mu to zajęło).Szkoda że w dzieciństwie nie marzył o BMW,ale też było na czym oko zawiesić Dziś w okolicach Kleczkowskiej widziałem tą cytrynkę: o wiele większe wrażenie robi na żywo niż na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi