FOLLY Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie zdążyłem zrobić zdjęcia, ale w niedzielę widziałem w Jelczu Laskowicach, około godziny 18:15 piękną E36 cabrio, na polerowanych felgach. Rejestracja DW 007 i chyba EW na końcu (DW 007EW?). Zna ktoś? Piękne zwierze na żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Wlew paliwa audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Wlew paliwa audi :mrgreen::mrgreen: dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) ciekawa reklama BMW http://p3.biztok.pl/p3.biztok.pl/84cfadeffa9f88048638ebb0ab198846.jpg spotkane w Chorwacji ( Makarska ) - głowa sama się odwraca Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez viviek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 ciekawe czy dip plast czy folia??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOLLY Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Też byłem w CRO i widziałem Bunię: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 tylko ze ona umiera . szkodauklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ostatnio widziałem na mieście dwa fajne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jaki to model felgi w tej srebrnej 7er ? piękna felga :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Na poprzedniej stronie juz to auto ustrzelilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Co ty Nem śledzisz go :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Jaki to model felgi w tej srebrnej 7er ? piękna felga :dance: taka felga zdaje mi sie ze jest w teledysku TEDE -easy rider mozna zadzwonić do niego i sie zapytac hehe a jednak jest inna -sprawdzilem :-) Edytowane 6 Września 2013 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 TAKA WISIENECZKA WIDZIANA NA AUTOBANIE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Chorwacja Makarska, ta biała była cała zrobiona na emke łącznie z wydechami, stałem na chodniku 5 minut żeby posłuchać - niestety to tylko bocian kle kle kle kle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Chorwacja Makarska, ta biała była cała zrobiona na emke łącznie z wydechami, stałem na chodniku 5 minut żeby posłuchać - niestety to tylko bocian kle kle kle kle u mnie w brzegu też kolo smajstrował sobie niby emke -ładnie to wygląda ale to tylko klekot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 A ja we Włoszech widziałem coś takiego i troszkę zgłupiałem bo 3-kołowa ale nie wygląda jak Isetta[ATTACH=CONFIG]26745[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]26746[/ATTACH]Zdarzyło się zobaczyć Garbuska Cabrio w idealnym stanie[ATTACH=CONFIG]26747[/ATTACH] a na deser przed samym powrotem z Wenecji do Lubina takie włoskie cosik [ATTACH=CONFIG]26748[/ATTACH]Ferrari F430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 dzisiaj,Namysłów na nowym orlenie BMW M5 E60 czarne z Kępna . foty nie zrobilem bo wioska troszke:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 podejrzewam ze to tylko m-pakiet, e60 M5 raczej w kepnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 dzis upolowana -- i to sie nazywa e30 yobelllll... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Wroclaw jakis czas temu. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Wroclaw jakis czas temu. Chyba działy pomyliłeś...:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Chyba działy pomyliłeś...:?Forest są gusta i guściki lololNa wieś tuning z tym bo temat psuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Taki żarcik :mrgreen: Forest przenieś z łaski swojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Targi w Poznaniu Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Niestety bez zdjęcia bo mijaliśmy się w przeciwnych kierunkach i nie miałem jak zawrócić żeby go gonić ale dzisiaj widziałem moim zdaniem prawdziwy rarytas a mianowicie BMW L7 uklon_bmw Moja e38 jest taka malutka wizualnie w porównaniu z nim! Pół metra jednak robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi