drxz Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 A moją uwagę dnia dzisiejszego zwrocilo takiego cudo,zaparkowane 3 klatki dalej: [ATTACH=CONFIG]25995[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25996[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 DRXZ CZY TO NIE JEST NA GRUNWALDZIE . TAM NA ROGU BYŁ KIEDYŚ PIĘTKA SZLIFIERZ GŁOWIC NIE ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgadza się Nie wiem czy szlifierz ale kojarze tam sklep motoryzacyjny - czesci do aut i motorow. Na przeciwko byla stacja z gazem+parking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 taką oto zabaweczke wynalazłem w radomiu do o******lenia za 400 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 a co Wy na to Lambo ? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Wczoraj mijałem się w Oleśnie z Błaszczem w czerwonej Italii spider, fura piękna niestety foty brak:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 moze troche nie w temacie,ale za bardzo nie wiem gdzie to wrzucic:) Sam siebie rozbawilem ostatnio wychodząc z pracy, widząc jak zaparkowalem w pospiechu o 5:40 przed pracą [ATTACH=CONFIG]26002[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26003[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]26004[/ATTACH] Nie dotknąłem. Wiecej szczescia niz rozumu:D (tak wiem, za lampy :evil:, planuje zmienic na ori ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Nie na drodze bo pod warsztatem Majewskiego ale furacz piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 takie cuda to tylko w Brzegu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 A co tam zaś robi fura Mirasa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 A co tam zaś robi fura Mirasa :lol: hehe jaki zauważliwy... gdyby nie Ty to sam bym nie zauważył hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 A co tam zaś robi fura Mirasa :lol: Swap na V12 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 A co tam zaś robi fura Mirasa Motor total schaden:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 ktoś od Nas :4: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 tak, nie rozpoznajesz znaczka na klapie:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) Dzisiaj byłem u gostka na montażu czekaliśmy na niego z godzinę czasu bo musiał coś załatwić. Jak podjechał to rozwalił mi system hehe Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 18 Lipca 2013 przez roso89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 fajna maszyna a może to replika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 fajna maszyna a może to replika Patrząc czym śmigają jego dzieciaki i jakie autka stoją na podwórku wątpię No ale jeżeli to replika to chciałbym mieć takom hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 widziałem dzisiaj taką tyle, że grafitową jak z Głogowa wyjeżdzałem... robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) naoglądałem się takich Italii jakiś czas temu i powiem tyle, że piękne to jest i dźwięk ma boski lolol Edytowane 19 Lipca 2013 przez neophyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 roso89 to mechanik samochodowy jeździ takim autkiem? dobrze to rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 roso89 to mechanik samochodowy jeździ takim autkiem? dobrze to rozumiem? Nie mechanik hehe Jakiś typek w Karczewiskach ja u niego montowałem balustradę ze szkła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 widziałem dzisiaj taką tyle, że grafitową jak z Głogowa wyjeżdzałem... robi wrażenie Dzisiaj kuple z pracy byli też w Głogowie i zrobili specjalnie dla mnie zdjęcie jej:) szkoda że mnie tam nie było bo patrzył bym w nią cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 tez na drodze... Subaru Impreza WRX-STi :twisted: nowa sluzbowa zabawka 300KM i 407Nm kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi