GleN Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 [ATTACH=CONFIG]22079[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Obrotomierz na pokrywie silnika? A jednak. [ATTACH=CONFIG]22080[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 super furki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) niedaleko hali sportowej w Świebodzicach - kierowca Pani ok 55-60 lat parking Biedronki w Strzegomiu felgi 21 cali, rant z tyłu ok 10-12 cm (zdjęcie niestety wykonane kalkulatorem;) ) a tak wygląda pod maską Honda mojego kolesia - trochę się narobił Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez wisnia1419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Temat się trochę przykurzył , więc lekkie wykopaliska :drunk: W sobotę na Redeco zawinęły całkiem fajne rodzynki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ta czarna wymiata na fotce wygląda na idealną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Fajna e28 tylko jakoś więkzym smaczkiem darze e12 . M3 e30 fajna tylko jak widać przerobiona pod zabawę (wyścigi, Drift) Szkoda bo coraz mniej tych rodzynków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 e30 ala m3 za***iste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOLLY Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 pytanie_bmw Czy na forum jest użytkownik Czernej BMW E39 na blachach DWR z polerowanymi rantami i czerwoną klatką w środku? Wczoraj mijałem na Grunwaldzkim i chętnie bym zobaczył więcej zdjęć. Za***iście wyglądała i do teraz widzę przed oczami tą klatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 [ATTACH=CONFIG]24767[/ATTACH] a tu takie cacuszko stoi na warsztacie w ktorym pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 w Jetronicu też stoi taki porszaczek tylko że czerwony cudo i do tego cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOLLY Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 pytanie_bmwCzy na forum jest użytkownik Czernej BMW E39 na blachach DWR z polerowanymi rantami i czerwoną klatką w środku? Wczoraj mijałem na Grunwaldzkim i chętnie bym zobaczył więcej zdjęć. Za***iście wyglądała i do teraz widzę przed oczami tą klatkę. No i sam się popytałem. Trafiłem w końcu na tą Bunię. Kolega nazywa się Szejn i zdjęcia prezentuje na raceism: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 fura mega Kozak szacuuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 na Gebelsowkiej autostradzie widziałem jakiś czas temu taką perełkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kler_b Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Nie zdazylem zrobic zdjecia niestety ale z ciekawych autek jakie mnie wyprzedzaly na autostradzie we Francji to Mercedes SLS AMG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ustrzelony w Świebodzicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 taki oto widok zastałem dzisiaj u Lubińskiego mechanika szef warsztatu robi sobie full renowacje czuje że jak skończy i spotkam go kiedyś na ulicy to zaliczę dzwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 I ustrzelone dzisiaj na bielanach :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 NSX... za***ioza mimo tylu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ta NSX często stoi na Podwalu koło ambasady niemieckiej. Piękności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 No to teraz klasycznie !! Widzialem ja juz wczoraj tylko foty sie nieudalo zrobic, a dzisiaj taka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 w sumie dawno sie nie udzielalem to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 a to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Grube kolo Rant koniecznie wypolerowac trzeba !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 taki mały ułamek cudeniek z ostatniej GT Polonii w Poznaniu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi