chiccoo Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ciekawe czy dozyje momentu, w ktorym bedzie mnie na taka stac Jeśli jesteś dłuuuuggggooooooo wieczny to może tak- mowa o ładnej oryginalnej sztuce w skali 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ta Ferrarka jest przecudowna, widzialem w Poznaniu to auto i na fotkach zupelnie inaczej sie prezentuje, ale dla mnie to po prostu cudo motoryzacji ciekawe czy dozyje momentu, w ktorym bedzie mnie na taka stac hehe hehe, w tamtym roku scigalem sie z taka na autobanie we francji i ja mialem prawie zamkniety budzik a on....... zapiął dwojke i pojechal.... nie moglem oczom uwierzyc... przy takich predkosciach on poprostu sobie odjechal bez najmniejszego wysilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 hehe, w tamtym roku scigalem sie z taka na autobanie we francji Odwazny chlop z Ciebie i ambitny na dodatek, ja bym nawet do takiej rywalizacji nie podchodzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dużo jest takich podjudzaczy,że ścigać się chcą z mocniejszą furą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 W tamtym roku latem leciałem do Szczecinka-nie za wolno, chociaż zakrętów trochę i wąsko. Przeleciał koło mnie yeahbunny romosolanin (tzn. z Nowej Soli) Volvo C90 i po tym co widziałem, to życzyłem wszystkim, którzy jechali z naprzeciwka, żeby mieli więcej szczęścia niż on rozumu i pewnie nikt nie zamierzał się z tym kretynem ścigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 co prawda znalezione w sieci ale pozazdrościć takiego podjazdu: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Piątek przed Świętami, autostrada A4, próbowałem się z tym ścigać...generalnie gość mnie w****ił bo do tej pory sądziłem, że mam dość szybkie auto ale pan z tego autka pozbawił mnie wszelkich złudzeń...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A z tego co się nie mylę to auto pana dentysty ze Strzegomia ma jeszcze taką czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 pewnie na beznyne przelaczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 co prawda znalezione w sieci ale pozazdrościć takiego podjazdu: Piękna biała perełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dzisiaj we wrocku przed godzina 12 wracając z Inchape spotkałem takie nie pozorne lambo:lol:[ATTACH=CONFIG]19771[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19772[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19773[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19774[/ATTACH]... ale nie chciał się ścigać :lol::lol: jechał ze 45km/h happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ... ale nie chciał się ścigać :lol::lol: jechał ze 45km/h happy_bmw bal sie zobaczyl e39 na m-paku i wymiekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 bal sie zobaczyl e39 na m-paku i wymiekl ta poczuł respect :lol: na dziurach :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) W magnoli [ATTACH=CONFIG]19780[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19781[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19782[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19783[/ATTACH] Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 SLS od Frączaka??:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Możliwe że tak- nie zwróciłem uwagi na wystawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Lambo :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Lambo tak samo miałem jak je widziałem:shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ciekawe czy przez rok wyda tyle na dętyste co na opony do tego lambo latając po naszych dziurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Niemieckie blachy, wiec pewnie w PL przejazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Niemieckie blachy, wiec pewnie w PL przejazdem ..ciekawe czy na wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ..ciekawe czy na wschód ... i ciekawe czy z właścicielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Co prawda fota z neta Caterham taki tylko czarny ostatnio jezdził po legnicy. Fajna zabawka na weekend http://dayerses.com/photos/caterham-roadsport/10/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 no fajna zabaweczka akurat na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Parking koło Hali Stulecia- se tak zaparkował koło mnie [ATTACH=CONFIG]19958[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19959[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19960[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19961[/ATTACH] Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi