Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

zdjcie0407c.jpg

Shot at 2012-03-04

rozmawiałem z właścicielem to wiem że jest to 76rocznik i v8 pod maską:) na jednym gaźniku 4gardzielowym:) i ma 6,10m długości...............

zapytałem czy lakierowany był to on mi powiedział że ma tylko 20tyś mil przejechane od nowości:) perełka jakich mało:)

Może nie na drodze a w Hali, ale fajny "taki amerykański" :)

[ATTACH=CONFIG]18678[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]18679[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]18680[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]18681[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]18682[/ATTACH]

Edytowane przez chiccoo

Wrocław - Hala Stulecia / targi motocyklowe /

[ATTACH=CONFIG]18728[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]18729[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]18730[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]18731[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]18732[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]18733[/ATTACH]

Edytowane przez chiccoo

20120307172721.jpg

trafiony kolo dworca, szkoda tylko ze go nienagralem a bylo co posluchac

mialem okazje spotkac tego potwora na swieradowskiej i musze przyznac- dzwiek z piekla rodem... nie zdazylem nawet telefonu wyciagnac a jak zaparkowalem i wysiadlem na parkingu pod sklepem to slyszalem go jeszcze 4 krzyzowki dalej...

Niby Taki Mietek, a powiem wam, że na żywo całkiem fajnie się prezentował. Nie lubie specjalnie chromu, ale tu wyszło kozacko, lampy przód i tył czarne w środku :) ładnie autko zrobione i ze smaczkiem :P

a to jest mietek mojego kumpla z olawy- fajne ma te fele ale poprzednie byly lepsze :D

• 2 tygodnie później...

A dzisiaj przywiezli nowego Mercedesa SL [ATTACH=CONFIG]19009[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19010[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19011[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19012[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19013[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19014[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19015[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19016[/ATTACH]