neophyte Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 takiego fajnego garbatego napotkałem ostatniej soboty w Poznaniu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 wrzucam jeszcze kilka fotek aut i motocykla, które zrobiłem jakiś czas temu ale nie było kiedy na dysk tego zrzucić :mrgreen: no i dzisiejszy upolowany Jaguar na myjni PKS-u. rocznik 1978. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 A ten motocykl to czasami nie Batmana:mrgreen::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Motor robiony na zamówienie Piękny mógłbym mieć taką maszynkę w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 z tego co wiem to koleś sam buduje te motocykle. ma podobno jeszcze kilka ciekawych egzemplarzy. tego udało mi się sfotografować na szybko :mrgreen: chwilę później trzeba było wiać, bo mnie i kumpla opier...lił, że robimy foty lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 motorek jest dobry :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Shot at 2012-03-04 rozmawiałem z właścicielem to wiem że jest to 76rocznik i v8 pod maską na jednym gaźniku 4gardzielowym:) i ma 6,10m długości............... zapytałem czy lakierowany był to on mi powiedział że ma tylko 20tyś mil przejechane od nowości:) perełka jakich mało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 A ten amerykaniec to nie jest przypadkiem ta furka która stoi koło takiej knajpki na Wojnowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 hmm niewiem bo tam nie śmigam:)ale Nem mowił że to ona bo mu zdjęcie dziś pokazałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) Może nie na drodze a w Hali, ale fajny "taki amerykański" [ATTACH=CONFIG]18678[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18679[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18680[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18681[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18682[/ATTACH] Edytowane 5 Marca 2012 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) Wrocław - Hala Stulecia / targi motocyklowe / [ATTACH=CONFIG]18728[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18729[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18730[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18731[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18732[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18733[/ATTACH] Edytowane 8 Marca 2012 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 trafiony kolo dworca, szkoda tylko ze go nienagralem a bylo co posluchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Pewnie piękne brzmienie v8 bulgot pod maską to niski pikap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 chmm co ja widzę zwolennicy BMW piszą o amerykańcach. Ja też je uwielbiam tylko w innej klasie GMC inny C3500 BLIŻNIAKI JEDYNY:) MOC;), 1988r., 7400cm3 - otomoto.pl Jeśli chodzi o amerykańce to jeden duży plus mała moc i wyski moment obrotowy na niskich obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Niby Taki Mietek, a powiem wam, że na żywo całkiem fajnie się prezentował. Nie lubie specjalnie chromu, ale tu wyszło kozacko, lampy przód i tył czarne w środku ładnie autko zrobione i ze smaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 A ja widziałem takie ładniutkie 535d Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 trafiony kolo dworca, szkoda tylko ze go nienagralem a bylo co posluchac mialem okazje spotkac tego potwora na swieradowskiej i musze przyznac- dzwiek z piekla rodem... nie zdazylem nawet telefonu wyciagnac a jak zaparkowalem i wysiadlem na parkingu pod sklepem to slyszalem go jeszcze 4 krzyzowki dalej... Niby Taki Mietek, a powiem wam, że na żywo całkiem fajnie się prezentował. Nie lubie specjalnie chromu, ale tu wyszło kozacko, lampy przód i tył czarne w środku ładnie autko zrobione i ze smaczkiem a to jest mietek mojego kumpla z olawy- fajne ma te fele ale poprzednie byly lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 R-Klasa w skórze węża :lol:[ATTACH=CONFIG]18982[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18983[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Okropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A dzisiaj przywiezli nowego Mercedesa SL [ATTACH=CONFIG]19009[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19010[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19011[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19012[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19013[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19014[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19015[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19016[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 jakieś te felgi malutkie w tym mietku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 [ATTACH=CONFIG]19133[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19134[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19135[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Wozidło kapitana Falubazu Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Oława- Sikorskiego [ATTACH=CONFIG]19137[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ta Ferrarka jest przecudowna, widzialem w Poznaniu to auto i na fotkach zupelnie inaczej sie prezentuje, ale dla mnie to po prostu cudo motoryzacji ciekawe czy dozyje momentu, w ktorym bedzie mnie na taka stac hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi