rush Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 moze nie auto ale czesto nie spotkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Stoi taki motocykl tutaj w jednym sklepie jako reklama, skleo z ciuchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 nie wiedziałem gdzie to wkleić[ATTACH=CONFIG]16293[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16294[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 No może to nie było na drodze tylko na hali u mnie w firmie ale zabudowę ma niezłą[ATTACH=CONFIG]16340[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16341[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16342[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16343[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16344[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16347[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16347[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16348[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16349[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16346[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Mega Sprinter. Odpaliliscie sprzet grajacy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Odpaliliscie sprzet grajacy? Jasne że odpaliliśmy ale troche mało mocy mimo iż auto było odpalone cały czas:) właściciel mówił że musi dodatkowy akumulator wsadzić żeby naprawde dobrze grało:D ale efekt jest Mega:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 a dach na hali jeszcze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Dach pewnie wydmuchało ale z takim sprzetem, to dałoby sie jakąś impreze plenerową zorganizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 może nie na drodze... BMW Isetta w salonie w Springfield w USA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 a dach na hali jeszcze jesttak dach został bo bramy były pootwierane:) dałoby sie jakąś impreze plenerową zorganizowac a co do imprezki plenerowej to by było grubo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 W tym tygodniu do mojego kumpla na warsztat zajechał jego znajomek Fiatem Seicento, z tyłu miał 2 wzmachy i dwa głośniki po 2tyś Watt. Masakra. Tylną szybę wstawiał już parę razy bo się odkleja. Sprzęt produkuje 137,5 decybeli. Mogłem pyknąć foto, ale łapy miałem usmarowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Zlot Ferrari w Sankt Wolfgang im Salzkammergut w Austrii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Co jak co, ale Ferrari to bym chcial miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 (edytowane) ja myślę, że 9/10 chłopców (a może i więcej) chciałoby mieć Ferrari jak gdzieś znajdę to dorzucę radiowóz Lamborghini - bratu udało się namówić policjantów na przejażdżkę Edytowane 13 Października 2011 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 z taka czerwona ferrarka "probowalem sie scigac" na autostradzie we rancji fajna zabawa byla az on nie wrzucil 3-jki potem juz go nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 idenyczną czerwoną jak na pierwszym zdjęciu widziałem tydzień temu we Wrocku pod hotelem , niedaleko rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]16653[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16652[/ATTACH] Edytowane 15 Października 2011 przez bultan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Mam świeżutkie fotki i filmik ślicznej corvetty, ale wrzucę wieczorem jak wrócę z pracy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]16653[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16652[/ATTACH] Radicala widziałem w akcji na Zandvoort, fajna maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 bultan ,byłes wczoraj na Siennej? byłem też i mam sporo fotek aut co tam były .widziałeś to białe m3? za***iste ,nie? mam autograf od Pawła Treli dla całego naszego forum ,później wrzuce [tylko gdzie] a widziałes jak kolo 911 zaparkował w płot?to było dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 :banned: bultan ,byłes wczoraj na Siennej? byłem też i mam sporo fotek aut co tam były .widziałeś to białe m3? za***iste ,nie? mam autograf od Pawła Treli dla całego naszego forum ,później wrzuce [tylko gdzie] a widziałes jak kolo 911 zaparkował w płot?to było dobre... Byłem przemo ,właśnie to białe m3 przyciągnęło moją największą uwagę.Tego zdarzenia z płotem nie widziałem ale w zamian widziałem jak trela wymiatał na serpentynach.Najgorsze jest to że mój aparat odmówił posłuszeństwa w najbardziej potrzebnym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 [video=youtube;SR58XVlopFc] Nie zabierałem się za montowanie clipu, bo mam dzisiaj leniwca ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]16662[/ATTACH] A to serduszko tej laluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 widziałem dzisiaj porsche 911 koło Bp przy mostach warszawskich rejestracja DW911GK ale to nie o to chodzi!! całe było w Carbonie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Prawdziwym? Wrazenie moze robic robilo, ale cale auto w carbonie to dla mnie nie wyglada, jakis detal, ewentualnie np maska to spoko, ale cale auto straci urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi