Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

No może to nie było na drodze tylko na hali u mnie w firmie ale zabudowę ma niezłą:D[ATTACH=CONFIG]16340[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16341[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16342[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16343[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16344[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16347[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16347[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16348[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16349[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16346[/ATTACH]

W tym tygodniu do mojego kumpla na warsztat zajechał jego znajomek Fiatem Seicento, z tyłu miał 2 wzmachy i dwa głośniki po 2tyś Watt. Masakra. Tylną szybę wstawiał już parę razy bo się odkleja. Sprzęt produkuje 137,5 decybeli. Mogłem pyknąć foto, ale łapy miałem usmarowane :S

• 2 tygodnie później...

bultan ,byłes wczoraj na Siennej? byłem też i mam sporo fotek aut co tam były .widziałeś to białe m3? za***iste ,nie? mam autograf od Pawła Treli dla całego naszego forum ,później wrzuce [tylko gdzie]

a widziałes jak kolo 911 zaparkował w płot?to było dobre...

:banned:

bultan ,byłes wczoraj na Siennej? byłem też i mam sporo fotek aut co tam były .widziałeś to białe m3? za***iste ,nie? mam autograf od Pawła Treli dla całego naszego forum ,później wrzuce [tylko gdzie]

a widziałes jak kolo 911 zaparkował w płot?to było dobre...

Byłem przemo ,właśnie to białe m3 przyciągnęło moją największą uwagę.Tego zdarzenia z płotem nie widziałem ale w zamian widziałem jak trela wymiatał na serpentynach.Najgorsze jest to że mój aparat odmówił posłuszeństwa w najbardziej potrzebnym momencie

• 1 miesiąc temu...