GleN Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Niektórzy twierdzą, ze "królowa lawet" to fajne auto... [ATTACH=CONFIG]14876[/ATTACH] Kumplowi w tym samym dniu Verasatis zrobił to samo, ale 50km dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 że sięt ak spytam jaki silnik i co było przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 o masz, a ja dzisiaj znalazlem taka ciekawa emotke pokaz prezesowi :BMW fuck Mercedes: Dopiero dzisiaj ją znalazłes ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 że sięt ak spytam jaki silnik i co było przyczyną ? Oba to były diesle, w niedzielę było dosyć gorąco, ale co do przyczyn, to wszyscy zachodzą w głowę i nadal jest to zagadką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dopiero dzisiaj ją znalazłes ?? haha ma skubany reflex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Dopiero dzisiaj ją znalazłes ?? wtedy ja znalazlem w opcjach edytowania postow na stronie klubu (rzadko uzywam zaawansowanej edycji postow) a ogolnie jako emotke to widzialem ja juz daaawno temu haha ma skubany reflex ty mi tu nie ten bo ja mam tutaj takie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 [ATTACH=CONFIG]14955[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]14956[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]14957[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 wow chiccoo upolował zaporożca i to jeszcze uszatka że ten cud myśli technicznej radzieckiej jeszcze nie zgnił do końca uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 dzisiaj w Gdyni upolowałem Alfę GTV. ładne autko :shock: fotki niestety cegłofonem w czasie jazdy zrobione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Fajny mercedesik- może nie tyle co samo autko co oklejenie kewlarem [ATTACH=CONFIG]15095[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]15096[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 auto jak auto ale oklejenie ciekawa sprawa na tvn turbo kiedyś pokazywali jak to robią! koszt taki jak za lakierowanie całego auta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 albo mi sie zdaje albo widziałem tego mietka dzisiaj w bolesławcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 A co powiecie na temat właściciela tej kupejki? :bag: [ATTACH=CONFIG]15224[/ATTACH] Chyba, że to jakaś kooperacja! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Podobno azjatyckie mniej się psują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ta Furmanka:)była na przeglądzie u mnie w firmie:)[ATTACH=CONFIG]15226[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15227[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15228[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15229[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15230[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15231[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15232[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 pewnie ludzie vładka ją podesłali na przeglądzik 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Takimi samochodami w czasach mojego dzieciństwa straszyło się dziatwę no i reakcjonistów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Legenda motoryzacji- na szerokim rozstawie felg (rondo Regana) [ATTACH=CONFIG]15254[/ATTACH] Corvetta- model nie znany. ( most Grunwaldzki ) Fajne autko tylko te felgi są Bee [ATTACH=CONFIG]15255[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Corvetta- model nie znany. ( most Grunwaldzki ) Fajne autko tylko te felgi są Bee [ATTACH=CONFIG]15255[/ATTACH] Gdzie Ty tu Corvette widzisz? Toć to Camaro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Taa nowe Camaro, ale srebrne jakos tak nie robi takiego wrazenia, w dodatku te fele, ale czarne to juz inna liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Mała pomyłka Upss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 mała pomyłka to nic ale wieśniacze felgi tego z camaro to żenada :bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 No dokładnie. Taka furka, a fela jakby z innej epoki :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 W ogole jaki balon, to az nie przystoi w takim aucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 to przecież stalówa malowana , ale fura fajna:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi