Jaro Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Po prostu masakra ... wypas w *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Otwierają się tak żeby było wygodniej wsiadać. Ciekawe czy ten też ma elektryczne zamykanie drzwi, bo daleko jest do furtki, żeby ręką złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 pewnie i tak, fajny jest motyw z parasolką montowaną w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Włascicielem był średniej budowy krawaciaż z uśmiechem na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a nie mial na szybie z tylu naklejki VEKA na niebieskim tle? jesli tak to gosc ma tez ferrari i cale mnustwo innych aut z gornej polki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 a nie mial na szybie z tylu naklejki VEKA na niebieskim tle?jesli tak to gosc ma tez ferrari i cale mnustwo innych aut z gornej polki pewnie jakiś ksiądz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Niemieckie blachy ale kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ja dzisiaj smigalem za m6 slicznie mruczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 pewnie jakiś ksiądz nie ksiadz tylko wlasciciel fabryki okien czy cos w ty stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Czasem sie kreci po Marcinkowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wrocław 2/04/2011 za***ista zabawka 305Km 440Nm 5,8-100 265km/h lubił bym taką w pomarańczowym kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja w zielonym ale to Ford, nie Beema, wiec i tak bym nie kupil hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wczoraj w opolu widziałem czarne camaro na blachach DW mega tłusta bryka zdjęcia nie zdążyłem zrobić ale poglądowe dałem tamta miała ciemne szyby i czarne matowe felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 fajne jest to camaro - tylko mega plastik w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ten fordzik to juz na 4 lapy, czy 300 koni w napedzie na przod ? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wczoraj widziałem takie czarne Camaro w okolicy galerii Dominikańskiej. Wygląda MEGA! Koleś chyba musiał jakoś szaleńczo jechać bo jak stał na światłach to wyszedł kierowca z innego auta i coś tam do niego wrzeszczał. Auto piękne, ale środek grubo ciachany od siekiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ten fordzik to juz na 4 lapy, czy 300 koni w napedzie na przod ? :roll: były takie i takie , masz tu przykład przednionapędówki http://otomoto.pl/ford-focus-rs-sport-i-wygoda-C17935119.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a no to spoko jak sa tez 4x4, bo według mnie 300 koni w aucie na przod to juz lekka pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ale ta stara corsa też dawała rade na krzywej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ale to nie jest taki zwykly przod naped, cos tam pokombinowali z zawieszeniem itd., juz nie pamietam co to bylo, ale w necie sie cos znajdzie na ten temat, podobno prowadzi sie nieziemsko mimo takiego napedu i takiej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Czechu ten paten w zawieszeniu z tego pamietam nazywa sie revoknuckle i prowadzi sie nieziemsko ale jak na przednio napedowke, Clarkson testowal go i mowil ze jest swietnie jak na przod naped z ta moca ale pokazal to na torze, ze przy mocno wcisniety gaz mocno skreca kiere:) jest to na filmiku po 0:55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A tu dzisiaj Oskar wyjechal swoja furka na Blaszki :p :p Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Focusy mają rewelacyjne zawieszenie i hamulce i mimo, że to ford to muszę pochwalić. Niedługo zacznę jakieś foty wrzucać, bo u nas przyszła wiosna, śnieg schodzi, widziałem już kilka krążowników, więc niedługo coś cyknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A tu dzisiaj Oskar wyjechal swoja furka na Blaszki miałem podobnego,tyle ze był czerwony i miał koguty:mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 a ja zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi