chiccoo Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 W DUBLINIE- CHODZI O KOLOR SAMOCHODU wołga.jpg Subaru.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 wydaje mi sie czy to rozowe to subarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 wydaje mi sie czy to rozowe to subarka? Dokładnie impreska mojej ex. sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 no blotniki troche zdradzaja subarete .... ale to to e36 i nie wiem czym ludzie kieruje sie robiąc,tworząc coś takiego,bez obrazy każdy gust jest jego gustem C16511870_9.jpg C16511870_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 nie wiem.... ale to to e36. Straszny stwór DUBLIN LOTNISKO 1ir.jpg 2ir.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mi ostatnio w Poznaniu przemknelo nowe Ferrari (to z 3 rurami z tylu, nie pamietam nazwy - 455?). Fotki nie zrobilem, ale powiem Wam... zadna fotka nie odda tego jak on wyglada na zywo, zupelnie inna bryla jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 to byla 458 italia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 mitsu colt 20110315069.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 a ja takie cos upolowalem Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 a ja takie cos upolowalem wersji m jeszcze nie widzialem na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Mi smigla na autostradzie, no nie zdazylem sie napatrzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 wersji m jeszcze nie widzialem na zywca Przyjedź do Raciborza, to możliwe, że będziesz widział codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 a ja takie cos upolowalem Uploaded with ImageShack.us Też ją dzisiaj widziałem , na przeciwnym pasie w Długołęce , ale nie sądziłem że to M-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 U nas z kolei spłonęło takie Q7 dwa dni temu w Lubinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Widziałem dziś Maserati Quattroporte - brzyyydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Widziałem dziś Maserati Quattroporte - brzyyydal Mysle ze nie przeszkadzal by mi taki brzydal w moim garazu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Mysle ze nie przeszkadzal by mi taki brzydal w moim garazu..... Ja bym go od razu sprzedał i tak z 10 kultowych beemek by za to było :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ja bym go od razu sprzedał i tak z 10 kultowych beemek by za to było :drunk: widze, ze nie tylko ja mam takie podejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 M6 albo M3 E92 - ja bym chcial taka zamiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ja ostatnio ze 3 razy widziałem na Kasprowicza / Żmigrodzka Srebrną E46 M3, jak będzie jeszcze okazja to cyknę foto. Piękna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Widziałem dziś Maserati Quattroporte - brzyyydal Po Namysłowie śmiga Maserati Gran Tourismo jak trafię, fotę wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 W sumie to w NL, w Boxtel bodajże znaleźliśmy kiedyś w dzielnicy zakładowej warsztat, w którym tylko Maserati stały - różne modele z różnych epok. Niezły widok oglądać postępy w przywracaniu do życia klasyków, jakimi są Bora i Mexico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Taki mały, a jednak wielki [ATTACH=CONFIG]8851[/ATTACH] Strażnik ulic Wrocławia [ATTACH=CONFIG]8852[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Pasaż Niepolda na Ruskiej 24,03,11 godz ok 22,45 [ATTACH=CONFIG]8857[/ATTACH] Ździwiło mnie to że drzwi otwierają sie jak w syrenie- kuro łapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 O cholera, pewnie wielkie jak sk*****yn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi