Wilkov Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 tfu,racja...sorry,ciągle pamiętam ten odgłos i wiesz...przestajesz myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Fur sie robi coraz wiecej ciekawych, u mnie po Osw 2 a moze juz nawet 3 Astony smigaja sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 też wczoraj masarati spotkałam ale w Poznaniu, kolor czarny i dwa wapniaki w środku średnia wieku min.530 lat ale ryk silnika+wydechu przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Po Zgorzelcu fajne Ferrari 360 śmiga, ale ciężko je zobaczyć. I fajnego Mercedesa SLR widziałem, ale na niemieckich blachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Ale jak dla mnie to Maserati jak na auto za tyle kasy to w srodku wcale powalajace nie jest. I tam na dodatek wrzucone jest radio albo panel klimy z 407, troche przegina jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 czechu-a jakby Ci ktoś dał to byś odmówił,bo panel z 407?:)ma piękną linię,v8 pod maską i cóż....przeciążenia,które potrafi generować i dźwięk są w stanie mnie zmobilizować do przymknięcia oka na pewne drobnostki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 ustrzelona w hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Eee no ja bym nie odmowil, nigdy w zyciu, zawsze mozna pozniej opchnac a tak na powaznie, to faktycznie z zewnatrz jest super, ale jakbym mial taka gotowke na koncie to podejrzewam, ze skusilbym sie na cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 ustrzelona w hiszpanii ladna sztuka rush. w hiszpani cabrio to chyba podstawa? fele mi sie podobaja, keskiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 ladna sztuka rush. w hiszpani cabrio to chyba podstawa? fele mi sie podobaja, keskiny? no rzeczywiscie tam posiadanie cabrio rzeczywiscie ma sens a wlasnie nie przyjrzalem sie czy to keskin, oz czy cos innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 a mi sie wydaje, ze to bbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 bbs rf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 (edytowane) Te akurat nie wiem czy fajne, ale na pewno tył ma dobrze dociążony :mrgreen: chociaż brzmienie przykuwało uwagę Taka angielska katiusza na francuskim podwoziu :wink: oxford (79).jpg Edytowane 4 Marca 2011 przez GleN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 ja bym do tego nie wsiadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Wyrzutnia rakiet w zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Te akurat nie wiem czy fajne, ale na pewno tył ma dobrze dociążony :mrgreen: chociaż brzmienie przykuwało uwagę[ATTACH=CONFIG]3500[/ATTACH] Chyba byles na planie taxi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Kilka furek ustrzelonych jakiś czas temu : M3 i M5 fotka z marca 2005r RX7 car show Dublin 2005r cholira wie co ro ale też fajnie wygląda marzec 2007r jedno z nielicznych aut które chciałbym mieć skyline R34 GTR wiecień 2005r cossie 580KM fiat coupe 2,0 20VT LM brachola i E39 M5 właściciela bloku (IRL grudzień 2008r) aston martin vantage lipiec 2008r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 mmmmm skykline wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Widze Bastars że po irladnii foty strzelałeś. obozowałaś tam- jakie miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 mmmmm skykline wymiata no.... ta fura gniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Widze Bastars że po irladnii foty strzelałeś.obozowałaś tam- jakie miasto? Galway, ponad 5 lat , a na żywca widziałem u mechanika GTR-a R33 ponad 700 konnego do driftu , słyszeć też go słyszałem , miazga:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ja stacjonowałem w Tullamore Co. Offaly- centralna irlandia- 3 latka I musiałem znikać mandarynką po 6mies- jaka widac polskie blachy i kolor i ... dawała znać Gardzie gdzie latam, miezkam i tyram więc zniknąć trza było Rok odpoczynku na werski GB I powrót na E36- papiery, blachy niemieckie i tez zniknąc musiałem bo .... ścigałem sie z iryskami pod "prąd", bokiem na dzielnice wpadałem i ogólnie pokazywałem co to nie ja i zjechałem w październiku 08" A Galwey odwiedzałem kilka razy, byłem można powiedziec wszędzie w południowej irlandii. 111.jpg 2222.jpg 333333333333.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ale wracając do tematu- zdjęcie z neta h2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Kiedys Tam W Grecji Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 he he-ktoś se przytargał z kanału w Dubaju:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi