Dejwid Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 hello a co powiecie na to stało sie to na stacji BP przy salonie BMW Inchcape na postoju sprawca kierowca tira jak to zobaczyłem to myślałem ze zjem go razem z butami (chociaż nie moje autko tylko brata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ta 6-ka często stoi tam na Wyścigowej/ Ślężnej :wink: Kiedyś stawała tam jeszcze czarna supra, a teraz widuję czerwoną corvette(niestety stoi pod wiatą i ciężko zrobić jej fotkę [ Dodano: 14 Październik 07, 00:05 ] hello a co powiecie na to stało sie to na stacji BP przy salonie BMW Inchcape na postoju sprawca kierowca tira jak to zobaczyłem to myślałem ze zjem go razem z butami (chociaż nie moje autko tylko brata)Obrazek Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 ta 6 stoi tam praktycznie codziennie, czerwone cudenko widzialem kiedys przy swiebodzkim jak usilowalo pokonac tamtejsze nierownosci nawierzchni. Ciezko mu szlo - ale autko robi wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 kolejne porsche, tym razem starszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 a i powiat dzierzoniowski ma sie czym pochwalic postaram się przyłapać włąścicielke (prawdopodobnie) w lepszą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 :shock: profil i szerokość :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Dzisiaj rano na ul. Nowowiejskiej widziałem E32 chyba AC"sznycel" S7 3.7 Ciekawe , czy to tylko naklejki.... nie to nie naklejki to prawdziwy ACS, auto Ojca mojej koleżanki. stoi często na rogu nowowiejska/jedności narodowej tylko ,że to niestety automat jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 kilka razy widziany na mieście, stoi na gaju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 a ja go tylko na tuningowisku widziałem heh z tego co pamietam to ma smaczny sprzęt w bagajerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 no to macie jednorożca E30 M3 sie chowa, niestety w ruchu i tylko od tylu nie pozwolili mi wyskoczyć z poruszającego sie aua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 piękne co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 BMW M1 - Supersportowe coupé sprzedawane w latach 1980 - 1981. Budowany w niewielkich ilościach i opóźniony w stosunku do formuły wyścigowej, do której został zaprojektowany. M1 stał się pierwszym supersamochodem BMW z silnikiem zainstalowanym centralnie, przeznaczonym do ruchu po drogach publicznych. Miał moc 277KM i 6-cilindrowy silnik z podwójnym wałkiem rozrządu.Wyprodukowano zaledwie 450 aut w tym 53 to auta wyścigowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 myślałem ,że to autko nie pojawiło się cywilnie, widziałem ,że był koncept ale nie wiedziałem że je wypuścili :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 jeszcze tylko dodam ze widac to co bylo nietypowego w M1, 2 znaczki BMW z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Kolo tankował je chyba przez 10 minut.Ciekawe jaki ma tam zbiornik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Zrobie lekkie wykopaliska :drunk: dzisiaj na powstanców sląskich mijałem białą Porszawkę 4 drzwiową , niestety zanim wyciągnełem telefon zeby zrobic fotke to już jej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 niestety zanim wyciągnełem telefon zeby zrobic fotke to już jej nie było ukradli ? :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Kolo tankował je chyba przez 10 minut.Ciekawe jaki ma tam zbiornik... Forest, a fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 dzisiaj na powstanców sląskich mijałem białą Porszawkę 4 drzwiową , niestety zanim wyciągnełem telefon zeby zrobic fotke to już jej nie było Ja prawie codziennie w pracy przejeżdżam koło salonu Porsche przy A4 przed Katowicami , powiem szczerze że stoi tam tego cholerstwa od groma Ale za to pod szkołą dzieciaków widziałem takie cudeńko , to tez chyba Porsche , prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Forest, a fotki? a popatrzyłeś kiedy Forest to pisał :?: :?::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 przejeżdżam koło salonu Porsche przy A4 przed Katowicami Ale za to pod szkołą dzieciaków widziałem takie cudeńko , to tez chyba Porsche Lucius a może to był salon opla :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Lucius a może to był salon opla :lol: Możliwe , te współczesne auta jak dla mnie to wszystkie takie same ... Nie to co kiedyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 wczoraj wieczorem stojąc na pasach pół metra obok mnie przejechało Maserati...jako,że zniknęło dośc szybko(w przeciwieństwie do ryku silnika:) )nie zorientowałem się jakie(chyba db9)...to było jak dotyk Boga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 a popatrzyłeś kiedy Forest to pisał :?: :?::mrgreen::mrgreen: o w morde, no nie popatrzylem :D:D wilkow, db9 to aston martin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi