Kosa Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 przebijcie to (pozdro klisio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 przebijcie to (pozdro klisio)Obrazek widziałem już to autko na żywo, na moim osiedlu, i z tego co wiem, właściciel też tu mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 na ołtaszynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisio Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 I kolejne foto Veyrona we Wrocku. Ten na Wrocławskich blachach(podobno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 I kolejne foto Veyrona we Wrocku. Ten na Wrocławskich blachach(podobno)Obrazek to ten sam egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 no i sie wydalo ledwo co auto kupilem a juz mi foty robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 :o też go widziałem ale nie skojarzyłem że to veyron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 mozecie niedługo spotkać na drodze 645, "znajomy" bandzior kupił taką kilka dni temu. koles mieszka w olesnicy, ale "działa" na terenie wrocławia. czesto bywa tez w czernicy, bo tam kiedys mieszkał. łyknoł auto za gotówke :shock: , pojechał z trzema kolesiami do niemiec z walizką pełna kasy (50tys euro). niemiaszek musiał miec pełne pory jak do niego zajechali. buni jeszcze nie widziałem, ale jak go spotkam, zrobie kilka fotek. żeby nie było niedomówień, :lol: to nie jest mój kolega, tylko znajomy 8) i nie zamierzam pogłebiac tej znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Dzisiaj kolo Teatru Polskiego widziałem granatowe E31 na tablicach ZS :wink: ...chyba szef wszystkich szefów odwiedził Wrocław .... :mrgreen: <bmw_1> czy to była ta bunia? hihihihiihi? http://www.bmwpower.lv/images/zinas/23.02.04/e31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Wczorja w Libercu nówka Porsche 911 GT3 biały z czarnymi dodatkami na niemieckich blachach. Masakra :shock: a chwile później w Zgorzelcu Ferrari 360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Tu veyron z blahami DW (widocznymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Tu veyron z blahami DW (widocznymi) :shock: :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ktoś jest przy kasie :shock: :mrgreen: ale <bmw> są lepsze <bmw_1> [ Dodano: 19 Sierpień 07, 12:21 ] wczoraj nad jeziorem M5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Wczoraj na legnickiej czarne Z8 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 wczoraj nad jeziorem M5 Chciałeś napisać: "wczoraj nad jeziorem zderzak od M5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 :mrgreen: uklon_bmw :oops: zgadza się Było to E60 w M pakiecie i na dodatek jeszcze Niemiec jakiś niezadowolony ze auto fotografowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Upolowane z tym tygodniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Wczoraj w końcu na Ślężnej widziałem Veyrona na własne oczy - baaaajkaaa uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 W Veyronie typek, tak koło 35 lat w rękawiczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 sa 2 veyrony we wro.. jeden na blachach DW ... drugi na jakichs wyspiarskich... podobno bracia czyli szansa na spotkanie rosnie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 zdjecie tego drugiego tez jest, nie wiem czy na wyspiarskich blachach czy FR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 dzisiejszy widok z evanem na trasie po jego czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 potwierdzam potwierdzam furka pierwsza klasa bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 jechałem kiedyś za nim w nocy po ślężnej, ale nie zdążyłem fotki zrobić :lol: W załączniku zdjęcie fajnej 6er na alpinach ze ślężnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ta 6-ka często stoi tam na Wyścigowej/ Ślężnej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi