labiel Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ktoś może orientuje się kiety elektrozawór wody (na nagrzewnice) ulega zamknięciu, nie mogę dojść po schematach - niby jest że, przy położeniu pokrętła max na pozycji zimnego nawiewu, ale nie jestem przekonany do końca, to dla mnie ważna informacja także dziękuje za ew. pomoc. Mam pojedyńczy elektrozawór z manualną klimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Pokrętła temperatury mają być do konca na zimne wtedy elektrozawór się zamyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer00 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 A na czerwonym powinien byc otwarty i powino byc stale 12V?bo u mnie jest impulsowe na czerwonym polu i nie wiem czy czasem elektronika pokretla nie jest zwalona co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi