misieqmonster Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam wszystkich Forumowiczów:) i znowu musze się zwrócić do was o pomoc... niestety mam problem z moim e34-silnik: m20b20, otóż auto zapala dobrze, ale nie wchodzi płynnie na obroty tylko po gwałtownym wciśnięciu gazu dławi sie, gdy wciskam gaz delikatnie to wchodzi powoli na pełne obroty-wsumie nie da sie jechać na benzynie(chciałbym zaznaczyć ze mam także gaz który jest dość dobrze wyregulowany). wymienilem już swiece, kable, kopulke wraz z palcem, wyczyścilem krokowy, sprawdzilem wtryski i ciśnienie w układzie-wszystko dobrze, i już niestety nie mam pojecia co z tym zrobić może ktoś wie co dolega?? zgóry dziękuje za pomocne uwagi:) pozdrawiam wszystkich na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 a przepływomierz patrzyłes nie strzeliła ci i klapka ci sie nie skrzywiła?? MI sie tak zrobiło niedawno i objawy były bardzo podbne rozbierz filtr i dobierz sie do przepływki moze ci sie zacieła klapka:) Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 A czujnik położenia przepustnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 niestety stworzyłem podobny temat ;/ objawy mniej więcej takie same ... ale chyba gorsza sytuacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi