PiterOKL Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 hej. mam pytanie i zarazem prośbe, moge kupic od kolegi dokladke pod wąski zderzak. ja sam mam e30 '89 wiec mam szeroką lampe czy wg Was bedzie to sie ladnie komponowac? moze ma ktos z Was pod ręką fotki e30 na szerokim zderzaku (nie mam na mysli m-techa) z dokladka od wąskiej lampy? jest ona duzo wieksza i pomyslalem o montazu jej w mojej E30 oto fotki takiej dokladki. oczywiscie mam na mysli tylko tą dolną czesc ze zdjecia a nie cały pas: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ja na Twoim miejscu przodu bym nie ruszal.Jest ladny. Pomyslalbym raczej nad tylna dokladka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tomek v8, auto z avataru nie jest moje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 o ile się nie mylę ta dokładka będzie za mała do "szerokiej lampy" bo też taką przymierzałem a napewno będzie paskudnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tomek v8, auto z avataru nie jest moje :oops: Kurde ale dalem sie nabrac,przeciez wczoraj ogladalem Twoje auto. Dlatego napisalem Ci o o popracowaniu nad tylem auta. Nie zakminilem,ze to dwa rozne auta.Sorki.Nie wcinam sie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 znalazlem w necie. nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Racja,wyglada lepiej niz bez dokladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 faktycznie nieźle wygląda to ja musiałem jakąś kijową przymierzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 no nie jest zle chociaz moze pomysl nad całym pakietem m-tech II wtedy jest naprawde ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 sa 2 rodzaje takich dokladek do starszych chyba do 85 i do nowszych 85-87 e30 na waskiej lampie dzidzius musiales miec ta najstarsza bo byla troche wezsza tak przynajmniej slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi