DIEGO E30 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item507038751_swiece_ngk_polonez_audi_vw_bmw_v_line_4_bp6e.html Coś tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 No wlasnie.Ta cena troche tu nie pasuje. Pewnosci nie ma czy beda dobre,ale mysle ze ja bym sie skusil.... Nawet jak wrazie czego beda do bani i nie bedzie mozliwosci odsylki to itak nie jest sie az tak duzo kasy w plecy.Ale mysle,ze chyba by lipy nie wciskali,co :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Swiece NGK są dobre ,ale 4 zety :lol: W poniedziałek zadzwonie i jak bedzie ok to zamówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 dobra cena, do siebie bym kupił chętnie w takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ja za swoje dawawałem po 16... za 1 są 2+ wysyłka i jeszcze zostaje; o ile mają No.20 przewidziany do M50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ja do swojej też coś w okolicach 20 zł dawałem za NGK. Podejrzana ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Może te świece są z jakiegoś odzysku albo walec po nich przejechał :lol: Tak czy siak cena jest śmieszna i jutro je zamówie bo silnik mi kulawo pracuje i powoli wymieniam co sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi