baryPL Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam pytanie jak w temacie potrzebuję szybko kupić zwierciadła do e36 ukradli mi :cry: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcgrzy Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Hej Ja kupowałem na Paprotnej ( za dawnym MARINO). Jest tam kilka hurtowni przed zajezdnią MPK. Musisz tam wjechac i jechac od wjazdu do konca i na lewo. nie pamietam nazwy firmy - znalazłem ja na allegro. lub zobacz na link : http://www.allegro.pl/item522404967_bmw_e36_e34_wklad_lusterka_asfer_elek_nieb_nowy.html powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 zobacz w "octopusie" na kaszubskiej (boczna pomorskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryPL Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 już kupiłem ale dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi